Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAMIAN...

Rodzice chca mnie wyrzucic z domu

Polecane posty

Gość DAMIAN...

Od kilku lat (odkad nie zdalem w liceum) rodzice okazuja na kazdym kroku jakas wzgarde wobecz mnie awantury (drobne) mam codzienie zdarza sie ze o blahe sprawy np ojcu nie podoba sie jak przelykam (naprawde) i zazwyczaj zaczyna sie lawina albo nie podoba mu sie ze uzywam komputera... Od roku moja mama choruje na raka to doprowadzilo do kompletnej psychozy w domu ojciec ma np pretensje ze niewlasciwie okazuje zal ;/ Mam zespol to moja pasja ktorej sie oddaje ale oni to nie szanuja staly tekst ojca ze to "psu na bude" ... Dzis po raz kolejny mialem nieziemska awantuje juz kilkakrotnie dochodzilo do rekoczynow obelgi slysze niemal nieustannie czasem jak sie wsciekna rzuca nawet czyms we mnie no i po raz kolejny grozili ze wyrzuca mnie z domu :( Biorac pod uwage ze jest coraz gorzej boje sie ze to zrobia co wtedy? Mieszkam w malej miescinie od pol roku szukam pracy bezzskutecznie nie mam zadnych wlasnych srodkow do zycia ani nawet gdzie w takiej sytuacji isc chocbym i mial pieniadze na wynajem tu prawie nie ma wolbych mieszkan... niewiem co zrobic jakby mnie wywalili :( dalsza rodzina nie wchodzi w gre :( czy jesli mnie wywala przysluguje mi chociaz jakis zasilek socjalni tak zebym gdzies znalazl mieszkanie i mial za co zyc dopuki pracy nie znajde? jak to wyglada?

Sorry tak tylko 'przeleciałam' tekst . Pracujesz ? Moze poszukaj czegoś i wynajmij , miej ich w doopie . Znam Twój ból /// teraz doczytałam ,ze nie masz pracy ani kasy ... a rodzina dalsza ? jakakolwiek ? :O Pewnie Cie tak straszą ja od 16 r/ż słyszę taki tekst .

Gość przysługują ci alimenty
jak ich pozwiesz o nie

Trudny temat. Też zawsze miałam problem z rodzicami. Dziś gdy ama jestem matką zaczynam ich rozumiec. Macie trudną sytuację w domu -choroba mamy. Czy rozmawiałeś z nimi tak od serca, bez wrzasku może to coś da

Gość Punkuwa
Moja kumpela ma taką sytuację daj mi twoj numer GG czy coś to napisze i sprobuje cos poradzic. moj gg 32132441 email halloweencore@wp.pl

Gość kinky ciebie tez dopadlo
czyli wychodzisz codziennie,szarpiesz druty,nic z tego nie ma,wpierdalasz w domu za darmo i masz zle? GET THE FUCK OUT!!

Jeśli chcesz to moja nauczycielka polskiego wynajmie pokój w zamian za czytanie jednej książki dziennie. 🖐️ Mówię absolutnie poważnie.

Gość DAMIAN...
Najblizsze miasta gdzie jest mieszkanie i robota to Poznan i Wroclaw ale blisko to pojecie wzgledne oba sa polozone ponad 100 km stad ;/ a na start w takim duzym odleglym miescie trzeba kasy ktorej ja nie mam ;/ punkuwa odezwe die jak znajde chwilke czssu na spokojna rozmowe Nawet teraz ojciec lazi patrzy na mnie krzywym okiem juz mi dzis dal powitalny wyklad o tym ze nawet psycholodzy radza wyrzucac z domow...

Gość gość
Spoko ja mam 30 lat i od 10 lat słysze jak mnie wyrzucają z domu ....Problem jest taki ze mam konflikt z matką z ktorą kłóce sie prawie codziennie . To zawsze ona jest powodem tego ze dochodzi do wyzwisk itp .. Ile razy słyszalem ze mnie wy.... z domu to zawsze mowilem to mnie wy... z domu i juz , wiem gdzie pojde i bede miał dach nad głową . Chwilowo roboty nie mam ale za miesiąc juz wracam do roboty gdzie robilem rok temu i mam pewnosc ze 7 miesiecy popracuje tam jak w poprzednim roku . Co miesiąc zawsze daje z 500 zł od siebie za to ze mam gdzie spac, i co żrec i dach nad głową . Niestety ale wynajmowac chaty nie bede bo mi sie to nie kalkuluje . Wynajmowalem 2 lata temu i nie powiem było cudownie ale z roboty mnie wywalili i trzeba bylo na stare smieci wrócic . Chaty tez nie dostane bo spełniamy warunki wiec nie ma co liczyc na to . Chciałbym sie za....cie wyprowadzic ale niestety jets to trudne i tylko udaje sie to tym co albo dostają chate za free albo ich stac na kupno albo ktos z kims wynajmuje i we 2 jest łatwiej . U mnie w domu wszystko jest przez matke gdyby ona była inna sytuacja w domu byłaby normalna ale tak nie jest i nigdy nie bedzie . Mieszkam ze starymi i czuje ze mieszkac bede juz zawsze w tym miejscu , nawet rok temu dostałem testament na ten dom .