Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyghyh

BYŁAM WCZORAJ U SPOWIEDZI

Polecane posty

Gość fyghyh

I NIE MOGĘ SIĘ NADZIWIC JAK LUDZIE WPIERDALAJĄ SIĘ W KOLEJKĘ NA BEZCZELNEGO,NIE TYLKO BABKI , TAKŻE MŁODZI KAWALEROWIE, PIERDOLONA CHOŁOTA

Gość myślą mową i uczynkiem
wypiertalaj jeszcze raz :D

Tak, to okropne. W Domu Bożym, a oni kultury za grosz:o Masakra jakaś:o Kto by pomyślał... A ksiądz dobrodziej co na to?

Gość fbebb
niestety córko ale dziś musisz się spowiadać znowu:O🖐️

Gość A WIECIE CO
moj chlopak byl na spowiedzi:) i trafił na mszę dla gimnazjalistów, a sam ma ponad 20:P...ale młody jest z wyglądu...i opowiada ksiedzu o swoich grzechach, czyli zapewne o kochaniu się, o piciu itp...a ksiądz w takim szoku i pyta ile on ma lat:P myślał, że to j=kolejny gimnazjalista :D z tego wszystkiego długo go trzymał:P

Gość gimbuskaaaaaaa
przecieżna spowiedzi sie podaje swój wiek:P

Gość A WIECIE CO
ee tam, ja nigdy nie podawałam...mowię tylko kiedy ostatni raz byłam i jakie mam grzechy...:D no i że bardzo żałuję :classic_cool:

A WIECIE CO bardzo zabawna historyjka:) postaram się ją zapamiętać albo jeszcze lepiej - gdzieś zanotuję i kiedy spotkam się z rodziną podczas świąt, opowiem, wszyscy będziemy się turlać ze śmiechu. Będzie tak wesoło i zabawnie:) Ojej, już się ciesze na sama myśl. Taki prezent im sprawię:)

Gość wredna menda
A dlaczego chodzicie skarżyć na siebie ???? Tak bardzo siebie nie lubicie ?? Ja już na siebie nie skarżę - od lat. W końcu kocham i akceptuję siebie :D :classic_cool:

Gość Johny Canada
ja sam sobie się spowiadam ale w naszym kraju panuje ciemnota po jaka cholerę sie spowiadac jakiemus zaklamanemu ksiedzu?

Gość A WIECIE CO
Oblubienica, widzę, że Ci się żart wyostrzył na święta strach coś przy Tobie powiedzieć coś w moim mniemaniu zabawnego, bo dostanę kazanie dłuższe niż w kościele :classic_cool:

Gość fajny pomysł
wredna menda i johny canada, a swieta obchodzicie??

Gość gimbuskaaaaaaa
oblubienicy się okres spóźnia i zarabia tylko 1500 na pół etatu więc jest cięta na wszystkich :) Wesołych 🖐️

Odpowiedź na to jest bardzo prosta - przeciętny katolik uważa, ze może nagrzeszyć ile wlezie, ale pójdzie się wyspowiadać i już tamtych grzechów nie ma. Wg nich spowiedź niweluje złe uczynki:) Jakie to wygodne, prawda?

Gość wredna menda
A kto mi zabroni obchodzić święta, które dla mnie są okazją do spotkania z rodziną, zrobienia im prezentów ??? W historie biblijne przestałam wierzyć, w Maryję dziewicę itp. Bo tak na logikę, jakby ktoś ze znajomych Wam powiedział, że jego koleżanka, albo żona została zapłodniona przez ducha, urodzi dziecko i pozostanie dziewicą - to jaka byłaby Wasza reakcja ?? Hehe ....

Widzę, ze to się pilnie śledzi moje wypowiedzi:) Bardzo mi miło:) Okres przyszedł, chociaż czuję się bardzo zawiedziona. Chyba zacznę być staraczką:classic_cool: A humor zawsze miałam ostry:p

Gość yjjyjyyt
hipokrytka

Gość yjjyjyyt
to było do wrednej małpy, nie wlewaj sobie :P

Gość fajny pomysł
nikt nie mowil o zabranianiu ochodzenia swiat....ale dla mnie to smieszne...ze polowa narodu obchodzi swieta ktore sie obchodzi ze wzgledu na wiare, mimo ze deklaruja ze nie wierza...taki paradoks sie wkrada w nasze spoleczenstwo...a z rodzina mozna sie postykac na codzien a nie od swieta...i prezenty tez dawac bez okazji... a jesli chodzi o opowiesci bibilijne....to wlasnie o to chodzi w wierze by wierzyc w to ze cuda dzieja sie na codzien i Bog jest wszechmogacy...ale jesli ktos zamyka sie na rzeczy logiczne to pewnych rzeczy nie zrozumie

Gość najwiekszy dar muzułmanina
do Oblubienica widze ze kafeteria ma zły wpływ na ciebie

Gość A WIECIE CO
w każdym razie ja sobie spadam w poszukiwaniu prezentów, a Wam życzę radosnych i bezkonfliktowych świąt, choć może być to marzenie ścietej głowy :classic_cool:

Gość wredna menda
Hehehe .... mówicie, dzieci do osoby, która kiedyś była baaaaardzo katolicka, ale na szczęście przejrzała na oczka. Skoro moja rodzina obchodzi święta, to się z nią wtedy spotykam i daję prezenty, logiczne , nie ?? I nie ma w tym żadnej hipokryzji, dzieci moje ;) I nikt mi nie odpowiedział na pytanie, dlaczego skarży księdzu na siebie ?? No ?? Dlaczego ?? Wesołych Świąt Aniołeczki :D:D:D 😘 Mniej jadu, w końcu po spowiedzi jesteście hehe ...

Gość Święta Święta i po...
wow:D