Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieMiałaBabaKłopotu

Ciąża????

Polecane posty

Wtam Mam takie pytanie, jakie jest prawdopodobieństwo, że to objawy wczesnej ciąży: 1. Od 20 dnia cyklu ból sutków, przed okresem zawsze bolały mnie całe piersi a nigdy sutki. 2. Kłucie prawego jajnika, co jakiś czas, tak bolesne że zgina mnie w pół 3. Biały mleczny śluz po owulacji zawsze miałam sucho, a teraz ten śluz 4. Huśtawka nastrojów- od płaczu do śmiechu w kilka sekund, później wściekłość i tak w kółko. Przed okresem byłam zawsze rozdrażniona, ale mogłam nad tym panować tym razem nie :( 5. Mdłości i wymioty to od wczoraj Dziś jest 27 dzień cyklu, prawie zawsze mam 28 dniowe, czasem się przedłuża do 29 dni ale rzadko. Dodam jeszcze że w pierwszej ciąży bolały mnie tylko sutki i to dopiero od 2 miesiąca, po za tym objawów innych nie miałam, nawet plamienia miałam do 3 miesiąca i to takie że o ciąży dowiedziałam się dopiero w 16 tyg. Pomóżcie bo zwariuję testy już kupiłam ale czekam jeszcze dwa dni do spodziewanej @ bo na razie za wcześnie.

Gość tak wczesnie
nie wystepuja wymioty zrób test w dniu @

Gość Żona Alojzego Kalosza
No wiesz te wymioty... Spróbuj zrobic test, jak bedzie negat. to musisz jeszcze poczekac, jak pozytywny to będziesz iwedziala na czym stoisz... Boże jak ja bym chciała byc w ciązy :(

Gość tak wczesnie
a jak te plamienia wyglądaly??? to nie skapłas sie ze jestes w ciązy mając tylko te plamienia?????? i to az w 3 meisacu

Gość ja równiez
bardzo

Gość czc
Objawy wskazuja,ze jak najbardziej możesz być w ciąży,ale tego nikt Ci tu nie potwierdzi,zrób test jesli jesteś w ciązy to stęzenie hcg jest juz na tyle wysokie,ze powinno wyjsc.

sKORO NIE CHCESZ MIEC JUZ DZIECI (BO Z TEGO CO PISZESZ JEDNO JUZ MASZ) TO TRZEBA BYLO SIE ZZAABBEEZZPPIIEECCZZYYĆĆ!!!!!!! A NIE TERAZ LAMENTUJESZ

Plamienia wyglądały jak okres były obfite trwały 5 do 7 dni i miałam przed nimi wszystkie dolegliwości jak przed okresem- ból podbrzusza, rozdrażnienie. U mnie w rodzinie się to zdarzało. bólu sutków nie powiązałam bo byłam w tym czasie w górach pod namiotem i parę razy przemarzłam. Mój ginekolog stwierdził że to się czasem u kobiet zdarza. Po za tym przez pierwsze 3 miesiące schudłam 2 kg więc nic nie przemawiało za tym że jestem w ciąży. Teraz mam 4 letniego syna, jestem po paru operacjach nie związanych z drogami rodnymi ale jednak mój organizm się zmienił i objawy przy kolejnej ciąży mogą być inne.

Gzela chcę mieć, nie wiem jak mam te objawy interpretować, nie wiem czy to nie objawy jakiejś choroby, może poważnej może któraś z Was miała podobne i może coś konkretnego napisać?

Gość Żona Alojzego Kalosza
Co ty tu chcesz usłyszeć?Identycznych objawów na ciażę/miesiaczką/chorobą jest mnóstwo, zrób test z krwi - na ten nie jest za wcześnie, tym bardziej, że masz takie objawy.

Gość hfhjf
1.sutki rzecz ludzka pomasuj je wibratorem szybko przejdzie,bol tebn moze byc wywolany nadmiernym seksem hiszpanskim,badz tez za mocno ssal ci je toj partnera. 2.zgina cie w pol,wiec to nie pozycja dla ciebie i to zginanie przeszlo na ciebie juz w zycie codzienne a nie tylko w erotyczne. 3.sluz jest obecny podczas podniecenia,wedlug mnie zgos sie do seksuologa on rozxwiaze twoj problem z ciaglym podnieceniem lub je zalagodzi swoim fallusenm 4.polecam szpital psychiatryczny,a takze specjalna linie telefoniczna dla osob niezrownowazonych psychicznie. 5.za duzo balowania w tym zyuciu kobietko,ogrnij sie i swoja faze. a tak od sie kupt test albno zglos sie do lekarza a nie jakiegos patafiana z siebie robisz. mam xxi wiek,wiesz?

Gość bgh
objawy ciąży występują po spóźnionej miesiączce...w ciąży byłam 2 razy, moje siostry były, szwagierka i bratowa...żadna z nas nie miała objawów ciąży Przed miesiączką..to już bujna wyobraźnia nakręcającej się kobiety...nudności i wymioty pojawiają się ok. 6 tyg ciąży...założę się że nie jesteś w ciąży...masz nasilone objawy PMS..i tyle...