Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choinka świąteczna.

Jaką macie choinke??

Polecane posty

Gość Choinka świąteczna.

Jaką macie choinke?? ja mam stołową, sztuczna ok. 30 cm.

Gość nie będę miała choinki
i się z tego powodu nie smucę

Gość sztucznaaaaa
sosna sztuczna 2.20 cm piękna :) W tym roku kupilismy sztuczną i wygląda przepięknie jak prawdziwa :P

Wszyscy sztuczniaki hihih ,a ja mam prawdziwa,dzis wieczorem dopiero co bede ubierac oczywiscie jak co roku na kolorowo:)

Gość trrrrrrrrrr
żywa, świrk srebrny, ubrana na kolorowo, ok 2m

Gość hfhjf
ja posiadam 6 metrową i przy tym zaoszczędziłam,bo nie muszę kupować dwóch na dwa poziomy domu,gdyż przechodzi przez nie. ;) polecam serdecznie,jest użyteczna też pod wzgl. zaoszczędzenia na schodach ,moje doświadczenie z tańca na rurze i pracy w straży pożarnej przydało się,nie uniknę więc lubię zjeżdżać po świetku zaoszczędzając na comiesięcznej depilacji w salonie kosmetycznym miejsc intymnych ;) jedyną jej wadą : założ stalowe majtki gdyż 100% bawełna not perfect,tut mir laid and pozdrowiejszyn ;DDDD

Gość sztucznaaaaa
no w tym roku pierwszy raz sztuczna, ale za to wygląda jak prawdziwa :)

Gość sztucznaaaaa
sorry ,wygląda lepiej bo prawdziwe są krzywe i maja mało igieł no i plus za nie niszczenie środowiska :) WESOŁYCH ŚWIĄT :):):):):):):)

u nas bedzie prawdziwa, mamy dość miejsca aby taka postawic choć nie bedzie to mega drzewo, ale jak ja ustroimy rodzinnie śpiewając przy tym kolendy i inne swiateczne piosenki , bedzie piekne i nasze :-)

Gość Iwcia-29
nie chce zywej choinki bo po dwóch tygodniach trzeba wyrzucic no i sypia sie igły zbieram jeszcze je na wielkanoc wole stuczna i mam z głowy nie musze biegac za zywa choinka i jeszcze potem jest problem gdzie ja wyrzucic jak mieszka sie w bloku

Gość sztucznaaaaa
ja mieszkam w domu mam duzo miejsca i nie kupiłam prawdziwej szkoda mi drzewek, w tym roku sztuczna 2.20 i piekniaaaaaaaa teraz sa takie ładne sztuczne że plusem prawdziwych jest tylko ich zapach :)

Gość kasprowyyyy
zywa,pod sufit ,czerwono zlota i co najwazniejsze pieknie pachnie:) sztuczne dla mnie to nic wiecej jak zbiorowisko kurzu