Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny przypadek

BRAK okresu.. pomocy

Polecane posty

Gość dziwny przypadek

Zgłoś naruszenie [minutę temu] Brak okresu. POMOCY!!6 listopada spałam ostatni raz z chłopakiem bez zabezpieczenia i od tamtej pory nie mam okresu. Powinnam go dostac koło 18-20 listopada, no i teraz w grudniu. A wcale go nie mam. Zrobiłam już 2 testy które pokazały, że niby nie jestem w ciąży. Fakt, że pod koniec listopada przeprowadziłam się do innej miejscowośći zaczełam pracować, miałam wypadek samochodowy. Ale nie czułam się na tylew zestresowana żeby aż tyle spóźniał mi się okres. Nie wiem czy mam iść do ginekologa czy do lekarza rodzinnego ? Pomocy!

Gość straszne
Raczej do ginekologa Lekarz rodzinny przez gardło nie stwierdzi ciąży No chyba że masz tam zamiar nogi rozkładać Jezu głupota ludzka nie zna granic

Gość dziwny przypadek
No dokładnie głupota ludzka nie zna granic.. Przecież napisałam że robiłam 2 testy i wyszło że nie jestem w ciąży. Chyba 2 testy by się nie pomylily. Tym bardziej że były innych producentów.

Gość straszne
Weź się dziecko do nauki Pytasz czy masz iść z brakiem okresu do ginekologa czy internisty ?!!! Chyba oczywiste że do ginekologa bo przyczyny mogą być różne A co ci internista powie?!!! Sarajewa pytania typu czy "zakonnice mogą mieć dzieci" KRETYNKA