Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izahjjdfhdkfhka

pomóżcie kobiety,doradzcie faceci ..zwiazek

Polecane posty

Gość izahjjdfhdkfhka

jestesmy razem dwa lata...czasem sie sprzeczamy -zwykle ja się czepiam ze juz mnie nie kocha itd bo nie mowi mi tego czesto ,jak na poczatku ze jestem najpiekniejsza i najwazniejsza ,boje sie ze przestalam dla niego cos znaczyc .. no i wlasnie wczoraj sie posprzeczalismy,byl troszkę chamski dla mnie wiec napisalam zeby sie nie odzywal..tylko teraz jest okres swiateczny ,chcialabym zebysmy cieplo zlozyli sobie zyczenia itd mi na tym zalezy,ale on sie nie odzywa i pewnie pierwszy nie odezwie ;( zadzwonic do niego czy czekac prawdopodobnie na nic ?Chcialabym zeby dla niego bylo to tak wazne jak dla mnie ...z gory przepraszam za bledy

Gość problem leży...
zanim zadzwonisz zastanów się nad swoim zachowaniem. Takie coś przystoi 16-20latce, nie dorosłej kobiecie.

Gość izahjjdfhdkfhka
ale chodzi o moje zachowanie ze sie go czepiam?

a ile maz lat? 16? takie problemy rozwiązuje się samemu.... albonapisz do bravo girl

Gość izahjjdfhdkfhka
mowi mi ze mnie kocha,ale ja zawsze znajde dziure w calym bo nie jest czuly jak dawniej.. mimo ze on powinien sie odezwac to mnie tak kusi zeby sie pogodzic,,

Gość izahjjdfhdkfhka
nie wazne..po prostu nie wiem co robic...i pytam.

radziłbym ci pomóc mamusi przy wypiekach światecznych bo z tego co widac do tworzenia związków sie za grosz nie nadajesz na pewno nie teraz ... może jak odłożysz Bravo i już dorośniesz to może ci sie uda coś stworzyć z jakimś facetem .... na razie jest z ciebie Wielkie Dziecko

ja zawsze znajde dziure w calym bo nie jest czuly jak dawniej." po co ją znajdujesz? po co tak sie zachowujesz?

Gość izahjjdfhdkfhka
a co robie dziecinnie? ze sie czepiam ?ze nie wiem co zrobic? no powiedzcie!

Gość kleeeee
kochana, dojrzali ludzie nie powinni bawic się w pierdoły typu obrażanie się na siebie, "ciche dni". Zastanawiasz się nad tematem sprzeczki, szukasz w myślach sensownych argumentów, możliwego kompromisu, przychodzisz do chłopa i rozmawiasz. Ale tak, żeby czuł że jest kochany i że Ci zależy na porozumieniu z nim. Nie na zasadzie : "daj, słuchaj, morda w kubeł, ma być jak ja chcę, albo jeszcze gorzej: ty mnie już chyba nie kochasz" wypowiadane z nutka szlochu, bo facetom wtedy i ręce i członki opadają, i po co to wszystko?

Gość izahjjdfhdkfhka
czyli zadzwonic??

Gość izahjjdfhdkfhka
macie racje jestem zjebana;/

Gość izahjjdfhdkfhka
po prostu boje sie ze mnie nie kocha,ale rzeczywiscie jestem dziecinnateraz nie wiem co zrobic

a co robie dziecinnie? ze sie czepiam ?ze nie wiem co zrobic?" no tak zapomniałem :D to nie dziecinne lecz to przecież takie kobiece :D

Gość izahjjdfhdkfhka
napisalam mu ze czy juz mu przeszlo uczucie ze tak do mnie pisze a wczesniej byla sprzeczka bo byl zazdrosny o takiego jednego ...i on mnie wysmial doslownie

izahjjdfhdkfhka czyli zadzwonic??" raczej zmądrzeć i dorosnąć jak już to osiągniesz będziesz wiedział co zrobić :)

napisalam mu ze czy juz mu przeszlo uczucie ze tak do mnie pisze a wczesniej byla sprzeczka bo byl zazdrosny o takiego jednego ...i on mnie wysmial doslownie" o kur... :D

Gość izahjjdfhdkfhka
??????

"i on mnie wysmial doslownie" Ech, to spoko. Wczoraj był jeden taki, który lekko kopał w podbrzusze w przypływie odrobiny chamstwa

Gość izahjjdfhdkfhka
zadzwonic do niego czy czekac na jego ruch?Wiem ze moj problem jest beznadziejny ..chcialam sie tylko doradzic

w przypływie odrobiny chamstwa" nieprawda cichy bo to było z powodu zagrabienia surowców :P

Gość izahjjdfhdkfhka
tak kurwa frykcyjny ^^

Gość tutek-srutek
wiec zadzwon do niego i nie nawracaj juz do tego nieszczesnego tematu. Pogadajcie normalnie, bez jeczenia- Ty mnie juz nie kochasz itp bzdety. Nic bardziej faceta nie wkurza, jak jeczaca baba!

w przypływie odrobiny chamstwa" nieprawda cichy bo to było z powodu zagrabienia surowców Ale zbyt kulturalne nie było, przyznać musisz.

travian?" tak no cichy z kulturą to wiele wspólnego nie miało no ale te surowce jednak działają na jego korzyść i na jego w pełni uzasadnione usprawiedliwienie :P

travian? Nie, starcraft. Wiesz Iza, zazdrość, to raczej na płomienne uczucia by wskazywała, a nie przemijające, więc nie masz co się mazać.