Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada357357

Czuje sie od niej gorsza

Polecane posty

Dam ci przyklad ja sobie znalazlam prace moja ciotka sie o tym dowiedziala i odrazu ze nie dam sobie rade w tej pracy i dlugo nie popracuje. Jak ona pojdzie do pracy to ciotka ze mloda i szczupla moze pracowac. Drugi przyklad ona znalazla prace moja ciotka bym ja poprosila ja by zalatwila mi prace ja do ciotki ze sama znajde sobie robote a babka do mnie ze jak ona mi nie zalatwi mi tej pracy to rok bende szukac bez niej nie dam rady sobie znalesc roboty. Dlatego czuje sie jak smiec

Ale po co z nimi dyskutować. Olej je, żyj swoim życiem i rób tak byś to Ty była szczęśliwa. One robią Ci to na złość, byś się właśnie czuła jak się czujesz. Nie daj sobą pomiatać, weź się w garść kobieto

Są niestety tacy podli ludzie, nawet w najbliższej rodzinie. Nic na to nie poradzisz, mają jakiś problem i muszę mieć się na kim wyżyc by mieć jakąś przyjemność. Ja uciekam, i życzę Ci powodzenia :) Nie daj się ! Trzymam kciuki za Ciebie, papa

Gość zaqazaqaz
ale piszesz nieskladnie, nic nie zrozumialam z twojej dluzszej wypowiedzi.. ale ogolnie powiem ci ze tak juz jest w rodzinie znajda sobie kozla ofiarnego i juz.. trzeba robic swoje i nieprzejmowac sie gadaniem rodziny, niektorzy obcy ludzie sa bliżsi czasem niz wlasna rodzina.. więzy krwi to nie wszystko..

Gość ..NATALA..
Masz głupia rodzinę. Łepek do góry spkojnych świąt.

Tak az zle pisze? Ja jestem tym kozlem ofiarnym w rodzinie wszystko sie czepiaja ze nie mam chlopaka i dziecka .

Przez gadanie rodziny zaczelam sie porownywac do kuzynki. Wszystko robie by byc lepsza od niej