Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytjacaaaaasabinkaaaa

MAM RACJĘ CZY NIE MAM???

Polecane posty

Gość moim zdaniem postąpiłaś głupio
i niedojrzale. Jemu pewnie też było przykro, że się nie zobaczycie. 3 dni bez widzenia się to nie tragedia, ogarnij się :o

czyli jednym slowem nie tolerujesz jego mamy masz ciezki stosunki ze swoimi rodzicami no i teraz masz na pienku ze swoim facetem masz jakas bliska osobe, z ktora masz normalne cieple stosunki bez konfliktow ? wymagasz by on myslal co tychcesz a moze powiedz mu to wprost

powiedziałam, ale on tego nie widzi. trudno roztsaniemy sie w wigilie czy dzien przed.. nieodpowiedni moment ,a le tak byc musiało

no i dobra.

pusta jesteś. Wigilia to według chrześcijan chyba raczej wieczór celebracji poświęcony wychwalaniu Jezusa, innymi słowami celebracja piękna życia oraz przypominanie sobie znaczenia ogniska domowego. 24 grudnia to tylko data umowna, a akurat ten dzień został wybrany przez kościół, żeby nie mieszać w głowie poganom, na których siłą nałożono nową wiarę to ustalono, że nowe święto będzie się odbywało wtedy, kiedy dawne święto pogańskie wychwalające boga Słońca. I to jest Twoja Wigilia i sens daty. Innymi słowy jeżeli zachowasz odpowiednią celebrację dnia i rozumiesz, że ta tradycja nie kończy się na pustych wymuszonych gestach ani plastikowych mikołajach to możesz świętować Wigilię i w czerwcu i być w zgodzieze swoją religią. I to ja, agnostka, mam Ci to mówić ??

czyli albo jest tak jak ty chcesz i jego chcenie sie nie liczy albo koniec ?

Gość polewka;):):)
Śmieszne:) My z chłopakiem mamy po 24 lata i do głowy by mi nie przyszło, żeby się obrażać na siebie za to, ze się spędza święta z rodzicami!! Skoro ciągle mieszkacie ze starymi, to chyba jasne ze każdy spędza wigilie w swoim domu rodzinnym. Moi rodzice (tak samo rodzice faceta) obraziliby się, gdybyśmy się wyłamali z rodzinnej wigilii, dopóki z nimi mieszkamy. Co innego jak już się mieszka razem, można sobie urządzić wigilie we dwoje, a potem odwiedzić rodziców którychś... Jesteś okropnie niedojrzała.

Gość jjjjjjj jjjjjjjj
jezu ale jestes egoistka... nie jestescie jeszcze rodzina, matka pewnie ledwo stoi na nigach ze zmeczenia i to super ze on planuje jej pomoc! jak sie zareczycie wtedy przyjdzie czas na wspolna wigilie. Powinnas raczej pomyslec jakby sie czula jego matka jakby ja olal i zostawil ze wszystkim samą...

Gość nikt za ciebie
i dobrze, ze się rozstaniecie, wreszcie chłopak będzie miał spokój, i może znajdzie sobie bardziej czułą, ciepłą i wyrozumiałą dziewczynę. Ty zastanów się nad sobą, ze wszystkimi masz "na pieńku", może z Toba jest coś nie tak, a nie z innymi????