Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netbooken

Pytanie do mam pobierających RODZINNE czy inne dodatki !!

Polecane posty

Gość lollittahjhj
jsks - chyba ma racje

Gość marta832
a jak ja nie pracuje a mąz zarabia 4500tys i mamy male dziecko to dostaniemy zasilek rodzinny???

Gość pracownica mops
świadczenia przysługują od miesiąca złożenia wniosku w mops, gops itp... becikowe można składac w terminie 1 roku od dnia narodzin dziecka

Gość jsks
a niemówiłam??? marta832 tak z pewnością:O

Gość blaaaaaaaaaaa69888
blabliczka kochana posłuchaj idiotko 80% ludzi w Polsce ma minimalną pensję 1328 brutto to jest 970 zł na rękę stąd ten 1000 zł, i tak żyją ludzie w Polsce i zwykłe matki, a Ty żyjesz w swoim gówno wiedzącym świecie, a tacy ludzie jak my opłacamy pensje Twojego mężusia złodzieja na stanowisku po znajomości ... Powinnas też dostać taki 1000 zł wynajmować mieszkanie i utrzymywać dziecko, to byś sie obsrała metką, nie wkurwiaj ludzi swoimi cwaniackimi odzywkami gówniaro

Gość blabliczka kochana
ojojojo..czyzby wigilia sie nie udala, prezentow nie bylo?? bo az ci ten jad kapie po tym niewyparzonym ryju:O moj maz zarabia dobrz bo jest swietnej klasy fachowcem w swoiej dziedzinie,po znajomosci nic nie ma...to tak dla twojej wiadomosci scierko z rozumem wielkosci orzeszka...:D nie wiedzialam ze bieda az tak sie rzuca na rozum jak w twoim przypadku.... a te opowiesci o tych 80 procentach to sobie wsadz w kieszen...moze twoi znajomi z pogranicza patologii tyle zarabiaja..normalni ludzie zarabiaja na podobnym do mojego poziomie:D wesołych swiat zapluta jadem zmijko:)

Gość blabliczka kochana
i wiesz co,to ja ze swoich podatkow oplacam zapomogi z mopsu takich nieudacznikow jak ty:D

Gość do blaaaaaaaaaaa69888
załosna jestes:O niektorych stac i zarabiaja dobrze a nie dra mordy pod mopsem jak ty:O