Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nalewka_babuni

moz powiedzial mi ze ja zona to nie rodzina,

Polecane posty

sadzi ze matka jego i ojciec i siostra i syn to jego rodzina aja to obaca, od niedzieli tez ejst dla mn ie obyc, nie robie obiadow,nie robie mu sniadan do pracy, duupci tez nie daje, obca,jestem, co jeszcze wymyslec by mu dokuczyc, by w koncu zrozumial,ze ja wlasnie ejstem rodzina, a moze sobie odpuscic i sie rozstac, po 8 latach zycia razem

Gość kociara1
rodzina to mąż + zona + dzieci (jak są) a rodzice to dalsza rodzina jest.

Gość dfgsdfgsdfgsdf
Odpuść sobie,jak on po 8 latach nie traktuje Cie za członka rodziny to już nigdy nie będzie Cie tak traktował.

Gość 5443
schizofrenia, laska ma męża i kochanków

Gość popopoppooyyy
Bo maz i zona to nie rodzina, nie ma wiezow krwi i juz.

Gość wkurzona złotowłosa
Tak to się właśnie kończy, jak ktoś myli słowo RODZINA ze słowem KREWNI. Żona to rodzina, ale nie krewna, wiadomo.

Gość gość Żona
Jeżeli żona to nie rodzina, to mój mąż od dziś nie ma kolacji, śniadań, obiadów, pukanka, pranka, sprzątanka i innych d**ereli. Jak mój mąż uważa, że żona to nie rodzina, to niech w********a z mojego domu do swojej rodziny. To niech jego rodzina nadstawia mu d**y do rżnięcia, to niech jego rodzina go opiera, sprząta po nim, gotuje mu obiady i przyrządza posiłki i jeszcze niech mu robi loda na dokładkę.

Gość Troszek
Oczywiście że żona czy mąż nie są rodziną ich dzieci natomiast tak zarówno ojca jak i matki. Między małżonkami nie istnieją wieży krwi. Gdyby istniały nie mogli by prawnie być małżeństwem.

Gość gość
Mąż i żona tworzą rodzinę.

Gość Gość p

Nie prawda żona to nie rodzina ani mąż też nie rodzina to są obcy którzy wzięli ślub a rodziną są rodzice mama tata babcia dziadek skąd pomysł ze mąż i żona to rodzina przecież to bzdura to obcy przyjaciele koleżanka z kolegą 

Gość Gość
Dnia 13.01.2018 o 23:34, Gość Troszek napisał:

Oczywiście że żona czy mąż nie są rodziną ich dzieci natomiast tak zarówno ojca jak i matki. Między małżonkami nie istnieją wieży krwi. Gdyby istniały nie mogli by prawnie być małżeństwem.

Dokładnie mąż i żona to tylko przyjaciele to nie jest rodzina a rodziną są rodzice czy babcia i dziadek a nie 

Gość Gość
Dnia 6.11.2018 o 16:20, Gość gość napisał:

Mąż i żona tworzą rodzinę.

Nie prawda to są obcy ludzie nie mają więzów krwi