Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adamekk

Jakie kobiecie zawody są najbardziej pociągające ?

Polecane posty

Gość Adamekk

Wg mnie : modelka bielizny erotycznej , młoda biusciasta blondynka- pięlegniarka , kobieta -lekarz :) np zosia z na dobre i na zle ;)

w sumie to nie kwestia zawodu tylko konkretnej kobiety seksowna policjantka - to jest to :) a są takie w Wawie

Gość dfgsdfgsdfgsdf
Może nawet zamiatać ulicę,ale żeby była seksowna i śliczna.To wystarczy a zawód tu nic nie zmienia. Bo może sobie być tą np. pielęgniarką,ale jak będzie brzydka to nic nie zmienia.

Gość Adamekk
nie lubię policji :O

Gość dfgsdfgsdfgsdf
agais serio nawet sprzataczka moze byc jesli jest ladna? Jak dla mnie, to tak :P A co pracujesz w tym zawodzie??

Gość wkurzona złotowłosa
Bywają seksowne informatyczki... Jak się taką spotka, to BRAĆ i nie zastanawiać się dalej, bo ktoś ją zwinie sprzed nosa. Oczywiście nie mówię o zimistoszarych, przetłuszczonych, okularniczych i tłustych klasycznych programistkach i informatyczkach. Znów odpicowana informatyczka na pewno nie jest prawdziwą informatyczką, tylko pewnie pracuje przy komputerze. Wtedy równa się sekretarce i można ją olać.

no kiedys pracowalam jako mlodziutka dziewczyna i troche sie wstydzilam tego

Gość dfgsdfgsdfgsdf
agais no kiedys pracowalam jako mlodziutka dziewczyna i troche sie wstydzilam tego No jak to mówią,było się młodym i głupim bo żadna praca nie hańbi :) tym bardziej że byłaś młoda i pewnie bez wykształcenia.

niestety prawdziwego wyksztalcenia nie mam do tej pory :P kursy,szkolenia jedynie. no i nie musze juz sprzatac :P

Gość dfgsdfgsdfgsdf
agais Zawsze lepsze kursy niż nic :) A przecież nie każdy będzie Magistrem :P

Gość dfgsdfgsdfgsdf
agais Bez przesady-jestem tylko szczery :P No i w sumie to w święta nawet zwierzę przemówi ludzkim głosem,to czemu nie miałby tego zrobić też facet hehe