Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkarwiona persona

bachory sąsiadow

Polecane posty

Gość wkarwiona persona

doprowadzaja mnie do szalu kulka godzin dziennie skakania, grania w pilke wrzaskow rzucania czyms o podloge , czy mam im trutkę podrzucic?

Gość ..NATALA..
Wyprowadż się!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wkarwiona persona
myslsz ze nie probowalam polubownie zalatwic sprawy? zreszta czego wymagac od bachorow jak rodzice nie lepsi ...wytruć takich

Gość aiomega
najlepiej na zamknietym osiedlu i nie wyjezdzaj z tamdad

Gość precz z bachorstwem
chyba bym im wpierdolił, ze starymi razem

Gość wkarwiona persona
kupilam to mieszkanie pol roku temu , bardzo sie z niego cieszylam a taka hołota zatruwa mi zycie

Gość zaqazaqaz
uroki mieszkania w bloku, ja za to musze wysluchiwac pierdzenia sasiada - slychac to nawet przez sufit.

Gość skad ja to znam.//
mam dokladnie to samo... Mieszzkamy tu 6 lat, przez ten czas sasiad co chwile remontuje (a w swieta i niedziele to juz norma), a jak on ma przerwe to dziecko skacze albo odbija pilke o podloge.... masakra, niestety nic nie zrobisz:/

Gość wkarwiona persona
po świętach jestem umowiona z administratorem budynku ... to jest łamanie moich praw!

Gość zaqazaqaz
a wez sama popusć cugli i tez wariuj na calego, wykorzystaj sytuacje;p

Gość wkarwiona persona
ni mam na to czasu ani sily, praca, studia, przygotowania do swiat , chcialabym po prostu pomieszkac bez tych pcheł skaczacych pietro wyzej. Ladaco zrob sobie dobrze gdzie indziej

Gość dfrrgtthtyjh
Słuchaj autorko,sad to załatwi.A dla innych-nie kazdy drze morde bedac dzieckiem.Sa dzieci normalne.

Gość dfrrgtthtyjh
a kto lubi bachory????

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
ooo

Gość ttttttttttttt
Miałam podobnie ale mój sąsiad puszczał na całą pizdę muzykę. Załatwiłam go jego własną bronią- kupiłam wzmacniacz, tubę samochodową i kino domowe. Przez tydzień sąsiedzi mieli do 22 takie balety że hej, aż się ściany trzęsły :D Po tygodniu dałam sobie spokój bo już miałam sama dosyć i co? Cisza!!! :DDDDD

Gość zadra w dupie:)
bez sensu ta metoda, czemu inni maja cierpiec jak sie w bloku jeden wał trafił

Gość gość
Słuchaj głośniej muzyki. Np puść juz o 6 rano i o 21. Wtedy nie ma ciszy nocnej :) wrzuć godzinnego seta na PLAY i idź wziąć prysznic :D

Gość gość
Ps domek nie oznacza spokoju. Chyba ze w okolicy zadupia nieatrakcyjnej (daleko od większego miasta). Bo blisko miasta to szybko sąsiad się znajdzie co zachowuje się głośniej w swoim basenie od dzieciaków. Debil. I do tego szpanuje słuchanie radia sreska największego g. Są ludzie i parapety ale na szczęście za moim domem tego idioty juz nie słychać :)

Gość Elf

Jedyne rozwiązanie to się wyprowadzić gdzies gdzie są starsi np. ludzie. I to na ostatnim piętrze najlepiej :). 

A tak to stopery.Byc moze wyciszenie scian czy sufitu.... 

Można probowac wezwac policje/dzielnicowego o notoryczne zakłócanie spokoju. Bo niby jest taki paragraf że zakłocanie spokoju jest karalne.... 

Ja mam hałasy non stop. Mieszkanie jest wynajmowane. I a to studenci, a to biegające psy, a to dzieci w ilosci 2 czy 3...

Bezmyślnością w blokach są panele plus brak dywanów czy wykładzin. Wtedy bieganie, rzucanie itd ma mega pogłos....