Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sok z marchwii

Kobiety oddają się facetom po tygodniu -miesiącu - takie mamy czasy !

Polecane posty

Gość Sok z marchwii

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4691544&start=0 poczytajcie jak się chwalą ... niektore na 1 randce , inne na imprezie , nie czekaja z tym,a co tam trzeba sprawdzic faceta !! a w innych tematach przekonują nas ,ze nie mialy nikogo ,albo jednego faceta :D:D:D nie osmieszajcie sie ... jesli slyszycie ,ze facet mial 12 kobiet podzielcie te licze przez 3 a jesli kobieta powie ze miala 3 , trzeba to pomonozyc razy trzy...

ja sie przespalam z facetem zanim bylismy oficjalnie (czy tez nieoficjalnie) razem, a teraz minie 7 lat razem w tym 5 po slubie :P

miss behaved... podobnie u mnie... za dwa tygodnie minie 17 lat wspolnych i 13 po slubie :D:D:D:D

Gość Sok z marchwii
nie jestem kobietą :D offerma - wspolczuje , twoj los jest straszny , 40stka na karku ;)

tsssss, ja pierwszy raz kochalam sie ze swoim chlopakiem po roku bycia razem, wiec prosze mnie nie obrazac

Gość chomik był chyba
Ja tam zawsze nie chciałam wyjść na łatwą, seks na pierwszej czy nawet piątej randce - w życiu... Jednak pewnemu "oddałam się" po miesiacu- dziś, po czterech latach jestem z nim w ciąży, planujemy wspólną przyszłość Trzeba wiedzieć komu dawać :D

Gość o autorze można powiedzieć
że jest męską szowinistyczną świnią, po drugie , faceta trzeba przetestować, żeby nie było niespodzianek, mały i miękki kutasek, a w gębie mocny, jak J. Kaczyński.

ALE JA JUZ WIEM SOK, CZEMU TY TAKI ZDEGUSTOWANY. BO INNYM DAJA A NIE TOBIE :D:D:D:D:D:D

Gość Sok z marchwii
miałem dwie , dawno fakt ,ale co z tego ?

Czy ilość partnerów seksualnych świadczy o popularności i trzeba sie tym chwalić? .Myślę,że to nie jest powód do dumy .

Gość kobiety dzisiaj sa
szybkie