Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani_puchatkowa

Zero planów na sylwestra!!! :(

Polecane posty

Cześć wam. Jak w temacie - nie mam żadnych pomysłów, co robić w sylwestra. Nienawidzę takich klubowych dzikich imprez z beznadziejną muzyką i pijanym tłumem, ale domówki nikt z moich znajomych też nie robi. Ja bym chętnie zrobiła, gdyby nie to, że rodzice chcą w tym roku zostać w domu (mam 18 lat, mieszkam jeszcze z nimi). I ostatecznie nawet siedzenie w domu nie byłoby złe, gdyby właśnie nie było rodziców, bo wtedy zaprosiłabym chłopaka i urządzilibyśmy sobie po prostu miły wieczór razem. A tak... nie chcę go uziemiać, bo takie siedzenie w domu (my i rodzice) byłby chyba jeszcze bardziej żałosne niż ja i rodzice... Czy ktoś ma informacje o dobrej rockowej imprezie w Lublinie??

Gość .....kasiulaaaaa..............
a chłopak nic ci nie zaproponowal ?? ja dostalam zaproszenie od kolegi w tym roku ale rok temu tez siedzialam w domu ;)

On ma kilka zaproszeń, ale to nie są imprezy, na których mogłabym się dobrze bawić, już w tamtym roku byłam u jego znajomych i po prostu klęska...

a jakiego typu to beda imnprezy ?? moze akurat sie myslisz;)

Hmm, ciężko jednoznacznie określić, ale to będzie coś w stylu: ludzie, których w ogóle nie znam, wszyscy najarani (chociaż mój chłopak nie pali ani fajek ani zioła), pary obściskujące się na fotelach, ot, cała zabawa...

hmm to dziwnie troche u mnie koledzy tego mojego kolegi wynajeli sale :) i bedziemy tanczyc do bialego rana :) a czego nic takiego nie zorganizujecie ? niech sie twoj chlopak zakreci troche ;)

No niestety, nie da rady, ale dzięki, że piszesz :) Ogólnie tak smętnie rozmawiam, bo zawsze wpadam w taki "świąteczny" (czyt.zły) nastrój

KURCZE 18 lat? moja córka chce wyjechac w gory ze znajomymi a jest rok młodsza. to jasne, że jej nie puszczę, takie smarkate dzieciaki a chcą udawać dorosłe i jechać niewiadomo gdzie. kto wie co tam sie będzie dziać. jeszcze zostanę babcią. nieeeee, dziękuję. nigdzie jej nie puszczę. syna też nie.

o nie !! jesteś ze śląskaa?? jeszce się okaze ze sie znacie z moimi dziecmi i pojada na ta imprezee do Ciebe !! czy tam bedzie alkohol albo jakies narkotyki???? olaboga

matka2dzieci: szkoda,że nie masz do dzieci zaufania... może gdybyś bliżej poznała jej znajomych, nabrałabyś większej pewności? Oczywiscie mozliwe,ze to jakies zdegradowane towarzystwo,ale nie należy od razu ich przekreślać!

Jeżeli jesteś matką, któregoś z moich znajomych, to lepiej dla naszego wspólnego dobra będzie ze sobą nie rozmawiać. :D 🖐️

Gość .....kasia1990.............
a nie wiem przy jakiej muzyce pewnie przy jakims disco polo bo przy nim sie bawi najlepiej :)

A tam, można się pobawić, przy starym dobrym rocku,czy muzyce w stylu Ray'a Charles'a, tylko trzeba chcieć! :D Ale nic, życzę udanej zabawy i dobrego towarzystwa :)