Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelina.....

Prosto w Serce...serial

Polecane posty

Gość angelina.....

dzisiaj ogladalam pierwszy odcinek i jestem ciekawa jak wam sie podoba ten serial?

Gość mi się podoba
fajnie zrobiony, aktorzy znani, przeze mnie osobiście lubiani :) Mam nadzieję, że się nie rozczaruję po dalszych odcinkach, bo póki co zapowiada się fajnie.

Gość Mucha jest denna
:o stara pługosolarka

Gość movvom
Dokładnie, widzieliście w ostatniej scenie jaką ma figurę? Kloc, normalnie kloc, zero talii, nie mogli jej jakoś inaczej odziać?:O

Gość mi się podoba
ja tam uważam że to dobra aktorka, a i ładna jest też. Kwestia gustu i tyle :)

Gość Mucha!!!!
przecież ona nie umie grać! to drewno a nie aktorka :o jest ładna owszem, ale zbyt wyniosła i snobowata to tej roli... Natalii Oreiro nie godna jest nawet stopy polizać ani pod względem urody, a już tym bardziej pod względem aktorskim.

Gość angelina.....
a Filip jak on sie zmienił chyba mi sie w Brzyduli bardziej podobal

Gość mi się podoba
Natalii Oreiro żadna z polskich aktorek nie przebije i przecież nie o to chodzi żeby porównywać :O Ale Mucha JEST dobrą aktorką.

Gość Mucha!!!!
jestem strasznie wściekła, że Muchę to tego zatrudnili, czy naprawdę nie ma lepszych aktorek? przecież do tej roli to potrzeba jakiejś bezpretensjonalnej młodej dziewczyny, a nie zmanierowanej Anny Muchy :o straszna jest, zniszczy ten serial... i ten Bobek też jest beznadziejny. Kurwa nie mogli postawić na świeżą krew? Mam dość już tych samych gęb :(

Gość mi się podoba
ale przecież nikt Cię nie zmusza do oglądania, jak Ci się nie podoba :O Mi się podoba i cieszę się że jest właśnie taka obsada.

Gość Ale Mucha NIE JEST aktorką
Anna Mucha nie jest, ani dobrą aktorką, ani żadną aktorką. Anna Mucha w ogóle nie jest aktorką!

Gość Mucha!!!!
Ale głupio pierdolisz. Owszem nikt mnie nie zmusza, ale chciałam to oglądnąć w polskiej wersji! I miałam nadzieję, a po pierwszym odcinku widzę, że jest jeden podstawowy błąd który przekreśla cały film...... ŹLE OBSADZONA ROLA GŁÓWNA, CZYLI....... DREWNO, A NIE AKTORKA - ANNA MUCHA!

Gość mi się podoba
jakoś chyba reżyserzy, którzy ją zatrudniają, nie zgodziliby się z tym osądem... :P

Gość mi się podoba
a niby dlaczego pierdolę? Mi się podoba więc ja nie mam problemu :) i oglądać będę. Wszystkim nie dogodzi. Cóż, mój zysk, Twoja strata, bo mi się serial podoba a Tobie nie ;)

Gość Mucha!!!!
pierdolisz, bo piszesz: "nikt Cię nie zmusza do oglądania", a ja chciałabym "być zmuszona", chciałam żeby mnie serial wciągnął, chciałam wreszcie oglądnąć jakiś serial z zaciekawieniem, a dostałam badziewie :( Mucha dostała tę rolę tylko z jednego względu........... jest popularna! I ci idioci myśleli, że jak jest popularna i coś tam z aktorstwa liznęła to sobie poradzi, a tymczasem ona, czyli główna postać jest NAJSŁABSZYM PUNKTEM całego serialu PROSTO W SERCE!

Gość co racja, to racja
mucha ma potwornie drażniący głos :/

Gość mi się podoba
to Ty pierdolisz, bo to, że Tobie się nie podoba nie oznacza, że serial jest denny, czy aktorka zła. Po prostu nie trafiło w TWÓJ gust i tyle. Tak jak mówię: nikt Cię do oglądania nie zmusza a jak chcesz się czuć zmuszona to masz tyle różnych seriali do wyboru że ho ho.

Gość allaja
Gdyby nie Mucha to byłby całkiem fajny film. A tak to nawet oglądać się tego nie chce. Całkowicie źle dobrana do tej roli.

Gość Mili-Valilli
Massssssakra :o Kto ją wybrał do tej roli? Mucha jest tragiczną aktorką i w ogóle nie pasuje do roli. Natalia jest piękna i dziewczęca, a Mucha wygląda na starą i taką co wyżej sra niż dupę ma, ble.

Gość angelina.....
a jaka aktorka by bardziej pasowala do tej roli bo mi sie tez mucha nie za bardzo widzi ale tak czy siak bede ogladac moze ja polubie?

Gość Mucha!!!!
To rzeczywiście prawda, bo Mucha nawet jak (niby) gra to wydaje się jakby patrzyła na aktorów z góry i z pogardą :o ona jest TRAGICZNA jak aktorka, za to jako CELEBRYTKA Anna Mucha sprawuje się wzorcowo!!!

Gość wkurwiona niesamowicie
Mucha jest dnem pod każdym względem! A jeśli pytasz o propozycje innych aktorek, to proszę bardzo: Joanna Kulig Anna Cieślak Karolina Gorczyca Natalia Rybicka Olga Bołądź

Gość wkurwiona niesamowicie
Ale oczywiście jebany TVN musiał zatrudnić swoją pseudo gwiazdkę i pseudo aktoreczkę Anię Muszkę, bo na siłę chcą z niej zrobić gwiazdeczkę TVN'u.Jest popularność to i jest główna rola w serialu i nie ważne, że się nie nadajesz, ważne, że zarobisz dla nas kasę. Dlatego w Polsce mamy gówno, a nie seriale. Zamiast poszukać Polskiej Oreiro i polskiego Facundo to się zadowalają byle celebrytami, ochłapami w postaci Muchy i Bobka.

Gość cmentarz dla zwierzaków
a tyle fajnych aktorek to wzieli to muszysko

Gość pin up megan
Mucha jest drażniąca i rzeczywiście nie ma ani krzty talentu aktorskiego, ale jak widać nie to jest dzisiaj w cenie. Szkoda, bo serial miał potencjał.

Gość angelina.....
ogladałam dzisiejszy odcinek i stwierdzam że ten serial to porażka a szczególnie na końcu jak Mucha płakała jakoś tak nienaturalnie

Gość silaaaaaaaaaaaaa
OSOBISCIE Bobka lubie do Muchy nie jestem przekonana serialjak na drugi odcienekza duzo nie moge"powiedziec" jak na razie bez rewelacji...niestety nie przekonuje mnie Ania;/

Gość Firma, prezes, sekretarka ...
Dla mnie ten serial za bardzo przypomina ''Brzydulę''. Podobny firmowo miłosny scenariusz zapowiada się.

Gość to koszmarna sztuczna aktorka
absolutnie pozbawiona talentu. Jej śmiech, jej płacz - porażają sztucznością, nie da się tego babska oglądać :O Zgadzam sie, że udział muchy dyskwalifikuje każdą produkcję. Też nie rozumiem, dlaczego w Polsce nie stawia się na świeżą krew i naturalność (ta postać to zdaje się powinien być bezpretensjonalny żywioł, a nie zmanierowana, ograna celebrytka), tylko zatrudnia CIĄGLE te same mordy :O