Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....kasiulaaaaa..............

Czy ja zachowam sie jak dziwka w tej syt. ?????????????????????????????????????

Polecane posty

Miałam długo jednego partnera bo około 4 lata zaczelismy uprawiac sex gdy mialam 16 lat bardzo czesto nieraz nawet okolo 6 razy w weekend ;) teraz z nim zerwałam i bardzo mi tego brakuje :O mozna powiedziec ze wariuje z braku sexu :( do byłego nie wroce na 100% , przez ten czas co jestem sama (miesiac ) poznalam wielu fajnych facetow ale boje sie z nimi uprawiac sex zeby mi nie narobili opinii :/ okolo 6 miesiecy temu(gdy mielismy przerwe z ex) poznalam pewnego chlopaka jest mlodziutki bo ma 18 lat pare razy sie spotkalismy i malo co nie uprawialismy sexu ja bylam bez stanika i wsunelam mu reke w spodnie mial tak duzego i grubego ze masakra az zrobilam sie cala mokra ale do sexu nie doszlo :O potem myslalam o nim pare razy ale jakos tak wyszlo ze skonzylismy sie spotykac bo wrocilam do bylego .. i teraz sie tak zastanawiam czy nie odnowic starej znajomosci ;) co o tym myslicie dodam ze nie zamierzam z nim byc , ani ogolnie miec teraz chlopaka ;) ale juz dluzej po prostu nie wytrzymam bez sexu :O czy to bedzie strasznie dziwkarskie z mojej strony ??

Gość QUESTIOON
hOW OLD ARE YOU?

QUESTIOON- a dlaczegoi sie pytasz ?? czy wiek ma w tej sprawie jakies znaczenie ?? no kurde chcialabym zeby mnie ktos przelecial a on moze mi nie narobii opini bo w sumie juz ma chyba o mnie wyrobiona ;)

Gość Weneit
Liczysz na to że wszyscy zaprzeczą że jesteś dzi...... ?To ja nie zaprzeczam. Prostaczka z ciebie

dlaczego prostaczka bo lubie sex ? to co ja mam zrobic w tej sytuacii ? nie chce sie na razie wiazac z nikim bo nie czuje sie wybawiona ani takiej potrzeby :)

a jakie perwersyjne fantacje zaczęłam miewać...szok!

Gość QUESTIOON
ma znaczenie wibrator kup

Gość po...lone to wszystko
zdecydowanie TAK

Gość niska laska potrzaska
totalna szmata i piszę to z pełną odpowiedzialnością i przekonaniem

no nie poiwiedzialabym ze maja w dupie ;) a ja chce troche wolnosci a potem znalesc sobie normalnego faceta , ktory mnie bedzie kochal i szanowal no bo w sumie w zwiazku nigdy nie zdradzilam :) a ktos sie tam pytal o moj wiek mam 20 lat :)

czemu po mnie jeździcie? powiem wam coś jeszcze: kocham sex z poduszką, bo ona ma takie fajne twarde kanty, jak na nich siadam to odpływam

Dziewczyno ulżyj sobie. Ja nie uważam tego za dziwkarskie szachowanie. Masz prawo uprawiac seks nie bedąc w zwiazku jesli nikogo przy tym ni9e krzywdzisz :)

Gość Jajcarz spermiarz
jest takie cos jak samo zadowalanie kobieto! a ile wibratorow po co zaraz kurwe z siebie robic :O

22:52 - ta wypowiedz to podszyw :O nie chce wibratora to nie to samo ;) a ja chce sexu .. pozniej sciemnie mu ze bylam w nim zakochana czy cos takiego i dlatego z nim sie sexsilam a on chyba jest jeszcze prawikiem :P

maria izabela de la krata- no nie ma chyba aktualnie nikogo wiec nikogo nie skrzywdze :)

Gość RomaHonorataSzlechetka
oczywiscie że jesteś chciałaś opinie i jak piszemy opinie to się oburzasz, hipokrytka :)

to ja mialem dzisiaj lepiej... przyjechalem na swieta do domu, moja laska zostala w wawie, rodzice wyslali do spowiedzi... no to ide...:) stoje w kolejce i do konfesjonalu za moimi plecami wszedl ksiadz i zaczal spowiadac... mija 5 minut, podchodzi jakas laska a ja MIMOWOLNIE slucham... hehehehehe... powiem wam szczerze ze jak sobie posluchalem tego co mowi to mialem na nia ochote...:D obracam sie a to moja znajoma... :D :D :D odezwe sie do niej po sylwku nie ma bata... :D heheheh

no jeszcze nie jestem bo sexilam sie jak do tej pory tylko z jednym facetem ale chyba mam troche dziwkarska nature ;) chyba jednak nie bede z nim uprawiac sexu poszukam saobie kogos z dalszych stron ...

Gość hipolica
Z seksem lepiej poczekać do ślubu - twierdzą naukowcy. To gwarantuje długi i stabilny związek. Małżeństwa, które wstrzymały się z seksem do miesiąca miodowego są trwalsze, a partnerów łączą silniejsze relacje - donosi eurekalert.org. To wynik badania amerykańskich psychologów z Brigham Young University, którzy sprawdzili zadowolenie z pożycia małżeńskiego grupy ponad 2 tysięcy osób. Ci, którzy wylądowali w łóżku na początku znajomości, bez czekania na ślub częściej byli niezadowoleni z seksu (15 proc. różnicy). Wśród wstrzemięźliwych w czasie narzeczeństwa było 20 proc. więcej osób zadowolonych ze związku, przekonanych o o jego stabilności o 22 proc. więcej. 12 proc. więcej lepiej oceniło komunikację z partnerem - dodaje portal. Prof. Dean Busby przypuszcza, że to efekt czasu, w którym partnerzy zamiast skupiać się na fascynacji ciałem i na pożądaniu starali się zrozumieć wzajemne potrzeby emocjonalne i psychiczne. za: http://www.sfora.pl/Z-seksem-lepiej-poczekac-do-slubu-Oto-mocne-argumenty-a27491 http://www.eurekalert.org/pub_releases/2010-12/byu-scw122010.php

haha ale ja slubu nie planuje :P a do tego czasu juz mnie pewnie puknie z 10 ;)

Gość Liza@22
Normalna rzecz ,same świętuchy kurcze na tym forum :) Masz prawo bzykać kogo chcesz tylko z umiarem ,główna zasada

Dziewczyno ulżyj sobie. Ja nie uważam tego za dziwkarskie szachowanie. Masz prawo uprawiac seks nie bedąc w zwiazku jesli nikogo przy tym ni9e krzywdzisz :)

hmm a moze byc i tak ;) heh to jakas idiotka ze sie spowiada ksiedzu z takich zeczy.... a ksiadz pewnie nie lepszy ;) u nas ma juz 2 dzieci ...

Gość MlodyGosc
Skad jestes? szukam partnerki na regularny sex bez zobowiazan,bez zwiazku, ja jestem ze slaska 19 lat i pała pewnie niemniejsza od tego co mu malacas...

Gość .....kasia1990.............
MlodyGosc-- bardzo chetnie ale dziela nas tys kilometrow :(

Gość .....kasia1990.............
zreszta musiabys spelniac szereg moich wymagan wiesz to nie jest tak ze pieprze sie z pierwszym lepszym , musi byc dominujacy , wladczy ,bardzo przystojny itd ... ale ja tez jestem bardzo atrakcyjna :)

Gość MlodyGosc
tys km to spierdalaj