Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....kasiulaaaaa..............

Czy ja zachowam sie jak dziwka w tej syt. ?????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość .....kasia1990.............
tak :) może kiedys razem bysmy sie przelecieli ;)

na podniebne latanie zabieram tylko kobiety z ktorymi sypiam... pewnie jestes wartosciowa dziewczyna ale tekst ktory Ci napisalem powiedziala kilka dni temu dziewczyna z ktora pisalem. to bylo wyzwanie... szkoda ze odpowiedzialas w ten sposob... narazie... 🖐️

heh w jaki sposob i jaki tekst ? a coś złego jest w tym ze chcialabym sie przeleciec samolotem ?

tzn . ktory tekst jest tej dziewczyny ? bo nie bardzo wiem o co chodzi .. "ale gdybym byl pilotem byloby ok?" o ten :D ?

zbereznik-- hmm i co jej odp.? wiesz w sumie nie ma wtym nic złego ...ale moim zdaniem pracuja tam ludzie bez ambicii , bez wiekszego celu w zyciu nie moglabym byc z facetem ktory nie chce sie samorealizowac ,juz nawet nie chodzi tu kase a z tym lataniem to mam nadzieje ze bede miala kiedys okazje bo zawsze chcialam sprobowac .. a co to za postanowienie ze zabierasz tylko takie kobiety z ktorymi sypiasz ?? moze zrobilbys dla mnie wyjatek od normy :D ?

chyba odpowiedzialem dobrze bo dluuuugo ze soba gadalismy... co do latania to tak samo jak z motocyklem... zabieram te z ktorymi jestem, ktore czuje, ktorych ruchy jestem w stanie przewidziec... zupelnie jak w tancu... no i te ktorym ufam... :) -> kraft: jak kocham to nie zdradzam... :)

Gość mam dziwkarska nature
podnosze bo zrobilamjuz wszystko na swieta a temat mnie interesi... :D

Ciekawe zjawisko - mezczyzni kochaja namietne kobiety, ale kiedy one same sie do tego przyznaja to od razu wzbudza oburzenie. A kobieta powinna byc swiadoma wlasnej seksualnosci, u jednych przychodzi to szybciej, u innych pozniej.

Gość jdajkw
wejdz sobie na strone www.zbiornik.com i powodzenia:)

kaminella-- ja to rozumiem doskonale poniewaz nikt nie chce byc z kobieta ktorej sie nie ufa , ktora moglaby zranic tak samo jest z kobietami zadko decyduja sie na zwiazek z facetem ktory ma opinie że przerucha wszystko co sie rusza na sex ok jak jest w tym dobry ale na zwiazek :O dlatego tez nigdy nie powiedzialabym tego w rzeczywistoci co tu napisalam ;) zbereznik - ;) hmm a więc zgadłam :) zdradzilo cie to pytanie o lotnisko ;)

zbereznik - a myslisz ze ja udzielilam na to twoje pytanie zlej odp ?

zbereznik-- hehe a nie jednak mnie oszukales , wcale nie jestes pilotem :P nie ma pilotow o wzroscie 190 :p licencjonowanych :P

kasia kilka rzeczy musisz o mnie wiedziec... nigdy nie oszukuje kobiet, daje im roskosz jesli tylko tego pragna... nie wiem czy do mnie pasujesz, ale mozesz byc pewna ze cokolwiek miedzy nami nikt sie o tym nie dowie... nie podrywam kobiet na publicznym forum. moze zle cie ocenilem bo zwykle spotykam sie z troche starszymi od ciebie. jesli chcesz zaryzykowac musisz dac mi maila... odezwe sie tak ze bedziesz pewna ze to ja... ;) dostaniesz maila z zalacznikiem...:) :P

fajnie mi sie z toba pisze ale sam sobie przeczysz :) hmm naprawde nie podrywasz ;) ? a ile masz lat ??

dokladnie tyle ile trzeba zeby sie z Toba draznic :) :P ciagle nie mam maila, boisz sie ze bede Ci dyszal do sluchawki? hahaha :D :D :D

Gość jest ktos??
up up up

Gość niech se kazdy robi co se kur-
-de chce... :)