Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1986....d

Dziewczyny z East London- poznajmy sie!!

Polecane posty

Gość 1986....d

Hej! Moze ktos tak jak ja czasami sie nudzi i chcialby poznac napawrde DOBRA kolezanka z ktora mozna od czasu do czasu sie spotkac, pogadac, posmiac i ponarzekac :) Widzialam tutaj topik kilka dni temu, gdzie wpisywalo sie kilka dziewczyn zwlaszcza z E10, wiec pomyslalam ,ze moze zbierze nas sie mala kupka :D i moglybysmy sie spotkac i moze chcociaz jedna z nas trafi na jakas ''bratnia dusze''. Moja propozycja to spotkanie w polskiej kawiarence na Stratford - Londek ,kolo stacji Maryland (overground), ulicy The Grove o ile sie nie myle. Mozna tam spokojnie usiasc,pogadac, najesc sie i na dodatek schrumac ciacho ;-) Oczywiscie wiek ,stan cywilny czy majatkowy bez znaczenia ;-) . Ktos chetny?

Gość 1982 leyton
ja jestem jak najbardziej za :)

Gość 1986....d
o to ,fajnie ! jest nas juz dwie!!!! :D mam nadzieje,ze ktos jeszcze sie zleci, bo podejrzewam ,ze jak juz dojdzie do spotkania to i tak z 50% osob sie nie pojawi.... A w jakie dni pracujesz? ja pon-pt ,czasami w sob. albo niedz. dodatkow ze wzgledu na swieta mam wolny 27 i 28.12

Gość Xxxxxxve7
Ja bym przyszla, ale ten tydzien mam zawalony...a do Londka sie kiedys wybieralam...ale mam klaustrofobie i przeraza mnie rozmiar tej restauracji:) nie moznaby bylo do jakiegos pubu?

Gość 1986....d
mi w sumie wszystko jedno gdzie, byleby nie bylo za glosno i mozna by pogadac. Xxxxxxve7 - masz jakas konkretna propozycje gdzie?

Gość 1982 leyton
hej, ja nie mam stalych godzin wiec ciezko mi powiedziec, ale do konca roku mam zawalony czas, ale z checia sie spotkam z wami po nowym roku jakby co :) mi pasuje i restauracja i pub ;)

Gość a ja ze stratfford
czy ktos tu jeszce zaglada?

Gość gość
Czesc Czesc Pewnie takich listow bedziesz miala sporo ,ale coz warto sprobowac. Nie szukam dziewczyny na jedna noc szukam kogosc z kim mozna bedzie porozmawiac troche zaszalec ,zapomniec o pracy i wszystkich d**erelach dnia codziennego .Pierwszy raz pisze cos takiego i niewiem co ci napisac .Jesli jakims cudem uda ci sie to przeczytac i oczywiscie jesli bedziesz miala ochote napisz Marek 07860445505

Gość gość
To moze jeszcze ja? ;) Mieszkam w obrębie Stratfordu i chętnie bym kogoś poznała :) Pub czy restauracja, obojętne :)

Gość poprostu normalna kobieta
ja mieszkam bardzo blisko Stratford i czesto tam bywam chetnie bym poznala fajna kolezanke zeby spotkac sie na kawe i pogodac o wszystkim i o niczym czy razem ewentualnie na zakupy odziezowe ale niezbyt czesto :-) jednak ja szukam bezdzietnej znajomej w wieku okolo 30 lat gdyz nie chce sluchac przy kawie o tym jak synek czy corka zabkuje czy robi juz kupke w nocniku sorry ale taka prawda ze mlode matki poruszaja bardzo czesto takie tematy ja jak bede miala dziecko to wtedy tez moze sie taka zrobie ale teraz jeszcze nie chce szukam tez znajomej ktora jest normalna i nie ma manii na punkcie makijazu tipsow pasemek i ogolnie mody