Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmkmk

Smutno mi, mam 26 lat jestem singielka a wokol tyle szczesliwych par..

Polecane posty

Gość jmkmk

Smutno mi :(( Zaczynam watpic ze spotkam kiedys męzczyzne ktorego pokocham i z ktorym bede z prawdziwej milosci..

Gość karpaccio
nie przejmuj się, masz karpia

Gość Madzia:D
ale nie smuc sie zwlaszcza dzisiaj :) Wesolych Swiat

noo duzo zajebiscie szczesliwych par jets kolo ciebie,popacz ile sie juz rozeszlo i ilu juz nie moze ze soba wytrezymac,nie ma idealnych par, czy widzialas by ktos tak samo umial myslec jak ty,noo wlasnie, klotnie wynikaja z niczego dlatego ze kazdy ma swoje nasrane w glowie, delektuj sie swoja sytuacja zyciowa, bo maz i afcet to swinia, sama sie przekonasz o ty, pomyls lepiej byc panana niz rozwodka, a czekac si enapewno ro0zwod, taka modfa nastala,

Gość natuskaaa
Nigdy nie wiesz co Cię w życiu jeszcze czeka. Nie wolno się załamywać. Też tak myślałam jak Ty i niepotrzebnie. Zaczęłam patrzeć na świat pozytywniej i spotkałam wymarzonego. Jestem Twoją rówieśnicą. Skup się na tym co masz zamiast na tym czego brakuje.

Gość raritet delikatej ol bjorn NFF
Przytul i pocaluj karpia!

Gość wgrys
Nie przejmuj sie. Wiesz ile moich znajomych sie juz rozeszlo?

Gość Twoja rówieśnica
w tej samej sytuacji, nie jesteś sama kochana 🌼

Gość Kryska z gazowni
I chcecie ja pocieszac tym, ze pary sie rozchodza ? Nie no prosze :). Ale faktycznie nie ma co plakac, mloda jeszcze jestes, bardzo mloda, daj dorosnac Twojemu wymarzonemu facetowi, bo on pewnie tak samo jak Ty niewiele ma jeszcze lat. Jesli dasz sobie czas, sam sie znajdzie i nie bedzie facetem tylko mezczyzna :) Tego Ci dzis zycze, tak na swieta :)

hej kochana nie martw się dzisiaj, będzie wszystko dobrze, ktoś tam na Ciebie czeka, a na razie życzę Ci wesołych świąt:) jak je spędzasz?

Gość jmkmk
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.Ale ja naprawde zaczynam watpic czy kogos znajde? Mam juz 26 lat i wciaz nic.. Od roku jestem sama, wczesniej mam za soba zwiazek bardzo krotki..

Gość a co ja mam powiedziec
mam 34 lata i samotna jestem

Gość Żarł Miszel Żar
jak masz niebieskie oczy to nie wszystko stracone

Gość Maryska______
czasem jest lepiej byc samemu niz z jakis poparancem, a wierz mi takich nieudanych par jest na pewno wieksza polowa :( ty masz jeszcze jakas nadzieje a co maja mowic ci, ktorzy tkwia w zasranym zwiazku gdzie tylko klotnie :(

Gość i sru ifru..
Ja podobnie jek ktos powyzej mam 34 lata i jestem sama,Teraz naprawde cieżko trafić odpowiedną osobę, a wiazać się dla samego bycia z kimś jest bez sensu.Wesołych świąt autorce i poprzedniczkom :)

Gość ka la fiore
teraz nikomu nie dogodzi sami egoiści i ignoranci nastawieni na kase i pęd za przyjemnością miłości nie ma... umarła... singiel - ciekawe określenie, ale idealne na zastąpienie słowa egoista!