Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

wysłać mu zyczenia czy nie wysyłać

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

mojemu exowi , który ze mna zerwał..chociaz ja tez chciałam..miedzy nami cisza, zyczen urodzinowych mu nie wysłałam ale na swieta pomyslałam ze wyśle, bo mnie zżera od środka:O najwyzej bede załować:O miesiac minął od naszego rozstania

Gość volga_jasnowidzaaa
no ludzie pisać!!

Gość hhhhhhhhhh
Nie wysyłaj. To tylko "pretekst" i on tez to tak zinterpretuje.

Gość cutty sark
nie wysyłaj

Gość volga_jasnowidzaaa
zżera mnie okrutnie od srodka..nie jest to pretekst, jakbym miała wysyłac mu zyczenia urodiznowe to byłby to pretekst a takto mysle sobie ze w swieta nawet zwierzeta ludzkim głosem przemawiaja wiec czemu by nie ja:D

Gość mamamamamalnowe oczy
nie wysyłaj.!:) to naprawdę wygląda jak pretekst. też nie raz byłam w takiej sytuacji i potem żałowałam, teraz mam to w dupie i nie musze się później zadręczać czy odp czy nie:D

Gość volga_jasnowidzaaa
wiem to samo kumpele mi mówią..ze bede żałować:O imieninowych ode mnie nie dostał, urodzinowych też nie dostał... te święta mnie dobija:D

Gość hhhhhhhhhh
On odbierze to jako pretekst na 99%. Druga spraw-nie myślisz, że to jakieś porąbane-nie masz z nim kontaktu, on nie zabiega o kontakt z Tobą, nie interesuje go co u Ciebie etc., a Ty teraz dobrotliwie bedziesz mu życzyć 'dobrego" karpia..?Jakbym była nim wołałabym dostać SZCZERE życzenia bez powodu i po dłuższym czasie, a nie oklepane, bo Święta. A jak sie poczujesz jak on odpisze: "dzięki, Tobie też dużej choinki". bez sensu

Gość czekającananic
miałam ten sam dylemat, ostatni post do mnie przemówil :P

Gość volga_jasnowidzaaa
A jak sie poczujesz jak on odpisze: "dzięki, Tobie też dużej choinki". bez sensu tego sie najbardziej obawiam:D ciekawe czy on wyśle:D

Gość volga_jasnowidzaaa
nie jestesmy razem miesiac... a od 3 tygodni jest cisza bo raz przypadkiem zadzwonił i..napisał kurcze pomyliło mi sie mam nadzieje ze wszystko u ciebie dobrze pozdrawiam:O

Gość hhhhhhhhhh
pól biedy jeśli on by dostał tą eskę i cokolwiek poczuł- zaskoczenie, miło mu się zrobi, głupio, zacznie o Tobie myśleć, analizować..no cokolwiek! Ale wiesz co?RACZEJ NA PEWNO TO SIĘ NIE ZDARZY...to przykre, wiem.No ale tak to będzie wyglądać, dostanie Twojego sms-a, chwilę pomyśli od kogo tu"kopiuj wklej życzenia", na końcu lakoniczne co słychać, i tyle. i wiecie co-tak dodam od siebie: życzenia na "odwal się' są gorsze niż brak życzeń!Ktoś tu napisał ,że wypada z uprzejmości. A co nazywasz uprzejmość?To, że ktoś nam z "łaski"napisze powielone milion razy "zdrowych i wesołych"?? fajne są życzenia od bliskich, gdzie czujemy, ze naprawdę nam dobrze życzą,a nie takie"pitu pitu"

Gość kristinka
nie wysyłać. ja wyslalam mojemu exowi na urodziny zyczenia, nawet nie raczyl odp. to teraz mam go gdzies

Gość volga_jasnowidzaaa
odpisac na pewno odpisze wysle mu koło 15 jak wszystkim bliskim:O bede wysyłać

Gość hhhhhhhhhh
Do autorki: jeśli strasznie Cię kusi, to wstrzymaj się do sylwestra, wiem, ze takie 'odkładanie pomaga".....

Gość volga_jasnowidzaaa
ale do sylwestra? to co wsle mu zyczenia swiateczne w nowy rok:D

Gość nie wysyłaj
Mam identyczną sytuację. Wprawdzie zdarzyło się to 2 m-ce temu, ale parę dni po naszym rozstaniu było pewne jego święto, jak napisałam zyczenia, to nic nie odpisał. więc mam go w dupie, i swojego też radzę Ci tam mieć.

Gość volga_jasnowidzaaa
jakby nie odpisał to bym mu zajebała:P

Gość nie wysyłaj
więc prawdopodobnie mu zajebiesz. odpowiedz sobie szczerze na pytanie, czy chcesz,żeby pokazał Ci, jak mało znaczysz w jego życiu? Chcesz się przekonać, jak to jest być zlaną zdawkowym życzeniami "na odpieprz"? jak tak, to proszę bardzo, pisz tego smsa. My tylko ostrzegamy.

myślę, ze jeżeli ludzie się rozstali to nie wysłanie życzeń jest paradoksalnie właśnie formą okazania szacunku tej drugiej osobie, skoro chciała być wolna i swobodna to niech będzie

Gość oszalałaś?????
i co autorko wysłałaś?:)

Gość no to ja sie niezle zaskoczyla
to mi moj byly wyslal zyczenia BN.. ogolnie to on ze mna zerwal nie jestesmy ze soba od wiosny. dziwnie jakos.. nie wiem po co to zrobil, na urodziny jakos nie pamietal. a mialam dzis chwile ze to ja chcialam do niego napisac:(

Gość zostawiona2
moj tez mi wyslal zyczenia, i powiem szczerze ze sie nie ucieszylam tylko cala rozstrzeslam i dobry humor poszedl w pizdu

Gość zostawiona2
kuwa, dwa tygodnie od rozstania,nigdy nie wysylal zyczen bo uwzal ze to glupota i teraz mu sie zachialo. kurwa!

Gość volga_jasnowidzaaa
ci którzy czytali napisałam zyczenia wesołych radosnych swiat dla ciebie i rodzinki..itd.. odpsiał "tobie równiez zycze wseołych pogodnych swiat itd....i chiałem cie przeprosic za wszystko złe co ci zrobiłem:("

Gość liczylas na taka
odpowiedz? dlaczego do niego napisalas? tak jak niektorzy mowili zebys miala jakis pretekst zeby napisac czy ze szczerego serca zyczysz mu wszystkiego najlepszego i nic poza tym od niego nie chcesz?

Gość volga_jasnowidzaaa
tak chciałam mu zyczyc wszystkiego dobrego, zeby wiedział ze w zasadzie zalu nie mam, zeby jak go spotkam na ulicy to stanac i normalnie pogadać..bo decyzja o rozstaniu była słuszna..moze w innym stylu, ale słuszna fakt teraz miałam okres tesknoty, ale nie weszłabym drugi raz w ten zwiazek bo był toksyczny dla mnie:O Ale bardzo go lubie i wiem ,ze w gruncie rzeczy to dobry czlowiek chociaz zerwał ze mna w chujowy sposób ..czego bym sie po nim nie spodziewała. A poza tym chciałam sie dowiedziec czy jest dupkeim..który nic nie odpisze albo odpisze dzieki tobie równiez albo pokaze ze chociaz ma wyrzuty z tego powodu..i chociaz jets mu głupio

Gość Alina35
Nie jestesmy ze soba od 7mc-cy. Nie mam od tatej pory zadnego kontaktu . Jednak wyslalam mu zyczenia, i odpisal . To on zerwal ze mna.Chcialam mu wyslalc i wyslalam. Po 3 godz. odpisal,. Balam sie ,ze nie odpisze. le sie poczulam. Kiedy napisalam ucieszylam sie. To znaczy ,ze wjakis sposob bylam dla niego wazna.