Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze no

jak znalezc trase przejazdu?

Polecane posty

Gość kurcze no

nie mam niestety nawigacji w samochodzie a wybieram sie z zielonej gory do pily...szukam w necie trasy ale wszedzie zamiast mi pokazac przez jakie miasta mam przejechac zbeym wiedziala gdzie mam sie kierowa to pisze, jedz wschowska, jedz gen takiego i takiego...kurcze nic mi to nie mowi....jak znalezc taka mape ktora mi wymieni miasta konkretne?

Gość mały odkrywca
a ta mapa z google ci nie pokazuje przez jakie miasta masz przejechać? tzn z boku będziesz miała ulice itd ale na mapie obczaisz przez jakie miasta przejeżdżasz

Gość mały odkrywca
łooo:( Jak klikniesz 'pokaż trasę' i wpiszesz skąd dokąd chcesz jechać to na mapie wyskoczy ci trasa i tam już możesz obakac przez jakie miast przejedziesz.

Gość kurcze no
na mapie jest taka trasa mniej wiecej pokazana...a poza tym pokazuje mi rpzez poznan a ja bym chciala ominac poznan bo boije sie ze sie w nim zgubie ;p

Gość mały odkrywca
jak ja wpisałam a-zielona góra b- piła to wyskakuje mi to: "Wskazówki dojazdu samochodem do Piła Sugerowane trasy 1. 1. 3 godz. 30 min Trasa 182 197 km 2. 2. 3 godz. 33 min Trasa 11 219 km 3. 3. 3 godz. 37 min E30 i Trasa 11 248 km" Jak klikniesz w drugą trasę to nie będziesz jechać przez Poznań

Gość mały odkrywca
pierwsza jest najkrótsza;)

Gość kurcze no
dzieki, moze jakos dam rade...mam jechac sama wiec troche panikuje...musze sie w nowym roku koniecznie zaopatrzyc w nawigacje zebym nie byla taka spanikowana :)

Gość mały odkrywca
patrz dobrze na znaki te które prowadzą do większych miast i będzie git. I jedź powoli bo ślisko. Powodzenia:) 🖐️

Gość kurcze no
dzieki, tylko wlansie jezeli chodzi o jazde gdzies to taka glupiutka jestem :) ale mam andzieje, ze dam rade :)