Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzłowiekKtóryWie

A ja wiem jak zrozumieć płeć przeciwną!

Polecane posty

Gość CzłowiekKtóryWie

Przeczytajcie książkę "Mężczyźni są z marsa, kobiety z wenus" zanim rozpoczniecie związek! Tam WSZYSTKIE niezrozumiałe dla przeciwnych płci kwestie prowadzące do kłótni są WYTŁUMACZONE! To psychologiczna książka dla takich co przeciwnej płci nie rozumieją i wypisują głupoty na forach. Naprawdę po tej lekturze wszystko staja się JASNE!

Gość ewella2
co z tego, że zrozumiesz istotę problemu skoro ciężko jest z tym żyć i pogodzić się z tym. Praktyka to nie to samo co teoria.

Gość czytałam nie raz
i nie wszystko jest jasne. Książka jest dobra dla ludzi zaczynających życ i bez doświadczenia w tych sprawach, a w życiu i tak są schody a książka to podstawa jaka angielski na poziomie A1. Czyli szału nie ma.

Gość CzłowiekKtóryWie
Ale wiesz czemu tak jest i to Cie tak nie wkurza. KSIĄŻKA JEST GENIALNA!

Gość ewella2
Wiesz czemu tak jest ale to Cie i tak wkurwia -dlatego praktyka to co innego. Trzeba wszystko wypośrodkować a zazwyczaj taka książka jest dobrym uzasadnieniem kiedy druga strona się nie stara-"no co poczytaj w książce, że tak już mamy" .Mało wiesz o życiu we dwoje raczej ;)

Gość CzłowiekKtóryWie
Po przeczytaniu książki wiem czemu babki się tak fochają cały czas itp. I na pewno jestem o wiele bardziej wartościowym facetem. Każda woli takiego co ją zrozumie. Proste. Ja potrafię :D