Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa farow

Stara panna bez szans;-(

Polecane posty

Nie tylko nie robisz sobie krzywdy - nie pozwalasz, by zrównano Cię z idiotkami, które puszczają się z pierwszym lepszym. I lepiej znaleźć dobrego, wartościowego męża, partnera w wieku 36 lat, niż byle jakiego faceta wcześniej. Dobrze Ci życzę, tylko nie załamuj się i nie słuchaj kretynów, dla których 30 lat to początek uwiądu starczego :P

Nic zapewnić nie możemy. Można tylko stwierdzić, że użalanie się jest w tym przypadku opcją najgorszą z możliwych.

Gość gerttaa
hmmm ja sie uwazam za stara panne.. mam 25 lat, skonczylam studia, nie moge znalezc pracy, nie mam faceta- wszystko w moim zyciu jest na nie.... nie chce tak zyc,ale obawiam sie ze tak juz zostanie...obawiam sie ze juz nic dobrego mnie nie spotka... rodzina i znajomi dokuczaja mi juz z tego powodu.... coraz czesciej zamykam sie juz w domu, nie wychodze bo najzwuczajniej w swiecie nie chce juz slyszec upokorzen...

Gość miaa farow
do poganina-z pomarańczowym nickiem-zgadzam się Z Tobą.Jest to realna ocena sytuacji. Zimowa damo-ja jestem przeciętnej urody,też niegłupia i też niestety sama.Czemu? Nie wiem.

Gość miaa farow
Może dlatego,że też chcę mieć prawo wyboru a nie być z kimś na siłę?

Gość gerttaa
miaa farow -ja tez nie znam na to pyt odpowiedzi.. czasami mysle sobie ze ktos musi byc sam, zeby ktos byl razem

Gość gerttaa
u mnie najgorsze jest to, ze za duzo naraz mam problemow.... brak nadzieji na lepsze... potrafie przeplakac cale dnie...nawet swieta mnie nie ciesza..

zimowa dama a po co chcesz byc z kims? By moc sie do kogos przytulic wieczorem, by moc porozmawiac o wszystkim, pozartowac, wspolnie zjesc sniadanie, lub miec przyniesione do loza (nie mylic z niewolnictwem), by czuc, ze dla kogos jestes wazna, ze ktos o Ciebie zabiega, ze czynisz czyjes zycie szczesliwym?

Gość gerttaa
w sumie to jestescie starsze ode mnie doradzcie cos-jak sobie radzicie z samotnoscia??

garreta, staram się nie uzalac nad sobą ,nie rozmyślać za bardzo ,nie analizować swojej sytuacji,ciesze sie z tego co mam .

Przeprosiny przyjete ... ale w ramach pokuty o godzinie 23:42:45 masz otworzyc okno i krzyknac na caly glos: "hurrrrrrrra ... wygralam zycie!!!" Oczywiscie sprawdze, czy to zrobilas = bede nasluchiwal ;)

Gość sersa
moze warto skupic sie nad soba- nad stylem ubierania, moze makijaz, moze sport, moze taniec-poprsotu robic cos dla siebie, uszczesliwic sie samej..