Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa farow

Stara panna bez szans;-(

Polecane posty

Gość odnoszę takie wrażenie
pisałam tu wcześniej pod pomarańczą;)

Gość miaa farow
Do Staszek Kolasa-odnoszę takie wrażenie wkleiła zdjęcie,chyba każdy się zgodzi,że figura super a Ty piszesz,że chce zaimponować tylko ciałem.Poczytaj sobie uważnie,to właśnie tutaj panowie się wypowiadają,że to,co ich najbardziej kręci w młodych babkach,to właśnie jędrne,zgrabne ciało.To o co chodzi? Do odnoszę takie wrażenie -myślę ,że każdy się ze mną zgodzi,że figury może Tobie pozazdrościć niejedna nastolatka;-D

Gość ja a co
"spokojnie damy rade"- bardzo madre podejscie , zazdroszcze , bo sama nie potrafie sobie takiego wypracowac, ja mam (mozna by powiedziec , ze dopiero) 26 lat , ale samotnosc juz zdarzyla mi zycie uprzykrzyc , probuje wypracowac jakies mechanizmy obronne , nawet wpadlam na taki jak twoj, ale gorzej z zastosowaniem - mam oszukwac sama siebie ,ze czuje sie szczesliwa? poki co staram sie cos zrobic ze swoim zyciem, zaczelam nauke , probuje znalezc swoja zawodowa sciezke, ale niestety to zycia nie wypelnia , to wciaz za malo, a przeciwnosci losu czychaja na kazdym kroku i za kazdym zakretem, a czlowiek sam jak na wietrze lisc trudniej sobie radzi z prezciwnosciami...i tworzy sie bledne kolo

Gość fashionelka
a mi życie ucieka!! mam 20 lat i kolejne święta bez chłopaka, bez żadnych życzeń od konkretnego mojego faceta, sami koledzy i koleżanki z uczelni.. niedługo sylwester a ja znowu bez pary i jak tu sie nie zamałać??

Gość matacz ,,,....
sami sobie gotujecie ten los - zmierzłej wybrednej nikt nie chce - taki jest fakt , a niedajki tak samo , bo zawsze sie znajdzie kobieta szalona , a takie są na topie i potrzebne , przewidywalna i cicha niechaj szuka podobnego , tyle , ze o faceta takiego ciezko ! a jak jzu sie taki znajdzie , to nie pasuje , bo taka chce by był jak ogierem tak taki jak ona chce , sama sobą nie reprezentujac nic

Gość matacz ,,,....
prawda jest taka , ze jezeli porównywać to kobiety piekne , i wtedy piekna kobieta po 30 nie ma szans z piekną kobieta 20 letnią . ale jak porównamy piekną 30 z normalną kobieta 20 letnia , to jzu moze byc róznie !

Gość miaa farow
Matacz,piszesz tak:"sami sobie gotujecie ten los - zmierzłej wybrednej nikt nie chce - taki jest fakt", a Ty masz kogoś?Jeżeli tak,to jak wybierałeś partnerkę?Wybrałeś tą ,która Ci się podobała,miała podobne poglądy a kobietom po 30 każesz barć pierwszego lepszego faceta,który się nimi zainteresuje i nie narzekać. Zastanów się jak Ty byś się czuł????

Z poznawaniem przez neta uważaj Poganin, bo w necie odejmujesz sobie lat, kilogramów, dodajesz umiejętności, zasług i zarobków - przy spotkaniu wszystko wychodzi i cóż... ;)

tyrrael-Dlatego mądry ten co nie oszukuje w necie.A po za tym człowiek czym starszy to coraz mniej patrzy na wygląd a coraz więcej ja charakter.A po za tym mnie bardzo ciągnie do tego żeby być starym kawalerem. miaa farow-A więc jakie masz wymagania wobec faceta?Podaj jakieś konkrety.Bo jak masz wymagania z kosmosu to raczej już teraz pogódź że będziesz starą panną.Bo kawaler też nie weźmie sobie księżniczki,tylko będzie chciał normalną kobietę na resztę życia a nie księżniczkę,która będzie wiecznie nie zadowolona.

Gość miaa farow
Mój ideał:musi mieć w sobie coś,co sprawi,że się w nim zakocham i dobrze żebym tylko ja to widziała;-)pracowity,musi lubić zwierzęta.Pociągają mnie ludzie spokojni(bo sama jestem nerwusem).Podobają mi się bardzo bruneci ale to nie jest absolutnie konieczne.To wszystko.Moim zdaniem nie mam wygórowanych ambicji.

miaa farow-A wiec chyba wiem w czym jest problem.Musi być pracowity czyli mówiąc wprost to musi być bogaty.Bo kobiety pracowitość rozumieją że jest też bogaty.Musi być spokojny bo ty jesteś nerwowa,czyli musi spokojnie znosić twoje humorki i zrzędzenia. Jeśli mam być szczery,to jesteś na przegranej pozycji.Przynajmniej tak to ja odebrałem.Nie zniósł bym humorów kobiety i jej zrzędzenia.Pewnie dlatego moje związki się rozpadały.A pracowity jestem ale leniwy również.Bo człowiek już tak ma, że pracować trzeba ale trzeba też odpoczywać i cieszyć się życiem a nie tylko przepracować życie.Wiec chyba w tym jest problem że nikogo na stałem nie poznałaś.Po prostu sam twój wpis odstraszył by jakichkolwiek kandydatów .

Gość miaa farow
Pracowity nie znaczy pracocholik tzn. musi mieć pracę i zarabiać,ja też mam pracę i zarabiam, o tym,żę ma być bogaty nie było mowy w moim wpisie.Lubię spokój bo się przy spokojnym człowieku wyciszam.Nie baw się w psychologa,to raczej nie Twoja działka.Odechciało mi się już szukać partnera,bo nie jestem ideałem i żaden facet jak to ująłeś "nie zniesie moich humorów".Chociaż ani słowem nie wspomniałam,że mam jakieś problemy z trzymaniem nerów na wodzy.Dzięki za wpisy.

Ale to nie prawda, nie tylko jędrne ciałko nas kręci w młodych laseczkach ale i ich śliczne buźki bez zmarszczek i worków pod oczami albo sińcami , sorry ale te parcie na młodość przez stare baby jest nie miejscu. Pamiętajcie czasu nie oszukacie, kolagenu nie zatrzymacie nawet poprzez specjalistyczne zabiegi, skóra na twarzy zdradza wasz wiek

Gość miaa farow
Parcie na młodość przez stare baby jest nie na miejscu natomiast parcie na młodość w wydaniu "dojrzałych" fizycznie panów(o dojrzałości psychicznej nie wspomnę) objawiające się uganianiem za wiele łodszymi paniami jest jak najbardziej na miejscu.Tak trzymać.

no niestety taka nasza natura:) siedzisz tu na forum, wiec nie raz pewnie przewinął ci się temat przed oczami, : mąż zakochał się w młodej praktykantce, mąż zauroczony sąsiadką, mąż ogląda się za młodymi dziewczynami, mąż ogląda na necie młode laski, mąż pisze z młodymi laskami, itp itd....

Gość miaa farow
Mój drogi,obejrzyj sobie telewizję,przejrzyj kolorowe czasopisma.To tam się lansuje parcie na młodość.Wszyscy chcą dobrze wyglądać i słuchać komplementów.Zarówno panowie jak i panie.

miaa farow-Ale rozumiem że też powinien zarabiać nie za mało,czyli średnia krajowa to minimum.Powinien też pewnie mieć mieszkania i dobry samochód.A twoje humorki pewnie polegają na tym że jak uznasz że powinniście jechać na wczasy do Egiptu to musicie jechać.Jeśli uznasz że zamiast Dżinsów powinien mieć garnitur a on ci się sprzeciwi to też źle.Nie krytykuję cię,ja mam podobny problem.Też jestem uparty i nie lubię czegoś robić sztucznie.Przechodziłem już takie sytuacje jak nie lubiłem dyskotek a moja lubiła i nie chciała słyszeć że ja nie mam ochoty iść.To samo z niedzielami,musiałem iść do jej rodziców,mimo że nie nawidziłem tych obiadków i jej rodziców.Miałem w niedzielę ciekawsze zajęcia,związane z moją pasją a musiałem iść z nią na ten cholerny obiad.Więc jak teraz jestem sam to nie odczuwam jakieś pustki,tak jak ty.Uwierz mi że szczęśliwsza w życiu będziesz jak zostaniesz sama.Bo tak samo jak ja,to masz trudny charakter. Ruslan_Kraków-Tylko że ty jesteś idealnym kandydatem do zmarnowania sobie życia jak patrzysz tylko na wygląd.Kobiety świetnie potrafią wykorzystać facetów do własnych celów.Ale twoje życie i twoja sprawa.Ja mimo wszystko jak już ,to szukam żony-przyjaciółki niż żony-wampa i podłej suki.Oczywiście najlepsza to wamp i przyjaciółka,ale jak bym miał wybierać z tych dwóch i tylko jedno mógł bym wybrać to wolę przyjaciółkę niż wampa.

Gość miaa farow
Zaraz usłyszę,że jestem złośliwa,ale po co młodej lasce sztuczne rzęsy,bo to ma na bank sztuczne.Co do reszty się nie wypowiadam,jeżeli to Twoja znajoma,to wiesz ile ma naturalności.Natomiast jak jest to zdjęcie z netu,to...trudno powiedzieć.Photoshop ma wielkie możliwości.

Gość miaa farow
Poganin,co Ty się tak uczepiłeś tych wysokich zarobków i wypasionej bryki.Wokół mnie żyją setki ludzi,którzy nie zarabiali,nie zarabiają i nie będą zarabiać średniej krajowej.Dla większości Polaków teki pulap finansowy jest poza zasięgiem.I żyją,jadą na wakacje,remontują.No to chyba się da.

Gość mała łz@
Poganim jedno pytanko : jakie województwo reprezentujesz ?

Roksanka jest modelką, jest młoda, piękna zgrabna i jędrna, a takie jak Ty zgorzkniałe panny, będą tylko wypatrywać u takich wady, a to rzęsy a to jeszcze coś:)

Gość mała łz@
upss... Poganin :-p