Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa farow

Stara panna bez szans;-(

Polecane posty

Gość niby złośnica
A Twoja to się niby niezestarzeje ? Uprzedziłeś ją ,że po 30 wymienisz ją na młodszy model :-P Co do dzieci to co one maja z tym wspólnego ?

Gość miaa farow
Ruslan_Kraków,nie wiem,czy znasz takie powiedzonko-"Trafia kosa na kamień".Przydałaby Ci się taka nauczka.Chciałabym wtedy zobaczyć jak się zachowujesz w takiej sytuacji,bo po tym co tutaj piszesz- zostaje jedynie samobójstwo;-D

Gość niby złośnica
potrafie czytać tylko zobaczy ,że nasze wpisy są o tej samej godz.

każdy facet pragnie dziewczynę świeżą o gładkiej jędrnej skórze...i cisną:) no tak przecież po porodzie zszywają:) ale nie w środku hehehe:) oj znam znam te żalenia się kolegów na żonki:)) a ja mam młodą Roxi:)) i wiesz co? przy żonkach zachowują się jak kochani mężusiowie, ale jak tylko ich nie ma ślinią się na Roxane i na dziewczyny w jej wieku

złośnico jakbyś była odrobinę kumata, wiedziałabyś że po ciąży organizm kobiety drastycznie się zmienia, są to zmiany nieodwracalne, nawet jak dojdą do poprzedniej wagi itp.

Gość miaa farow
No proszę,to ile dzieci urodziłeś Ruslan-kraków,że masz takie pojęcie na ten temat.zagiąłeś moją wiedzę.Chylę czoła;-))))))))))

Gość niby złośnica
Jakie zmiany ? Kumaty ! Nie wszyscy rodzą siłami natury ;-)

Gość miaa farow
Już wiem!Ruslan to ginekolog-położnik!!!!

niby złośnica a ty nadal swoje, jednak jesteś tępa jak przypuszczałem, pisałem wyraźnie w poprzednim poście o zmianach całego organizmu, poczytaj sobie o tym jak nieodwracalnie zmienia się organizm kobiety po ciąży,,,, nie chodzi tu o poród

Gość niby złośnica
Gdzie odp na pytanie co zrobisz z Roxi jak już dobije do 30 ?

Ruslan_Kraków-Właśnie że takie jak twoja to mogę mieć na pęczki.Ostatnio mój kolega się żenił i mailiśmy wieczór kawalerski w nocnym klubie.Był striptiz a na górze pokoje.Były tam 20 letnie panienki takie jak twoja.Jedynie 150zł na godzinę.Stać mnie na szczęście jeszcze na takie laski jak twoja.Ale w życiu bym się z nią nie związał.Z prostytutką to trochę wstyd by mnie było wychodzić do ludzi.A co dopiero rodzinie przestawić.No ale są faceci co wstydu nie mają.

Gość niby złośnica
Tak tak , tak sobie człowieku tłumacz , bzdury piszesz i tyle. O jakich ty zmianach piszesz człowieku , po porodzie wszystko wraca do normy u większości kobiet .

Gość niby złośnica
Z braku argumentów zwiał :-)

Gość do Rusłan
Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Ale w zasadzie nie musisz. Sam wyciągnąłem wnioski, co będzie, jeśli Roxi za 5 lat przytyje czy jej delikatna skóra zniszczy się tapetowaniem. Albo jak postąpisz, jeśli ulegnie wypadkowi i jej ciało czy twarz pokryją się bliznami. Wiesz... współczuję Ci. Chyba nie wiesz, co to znaczy mieć kobietę - przyjaciela , kobietę - wsparcie, partnerkę, która dzieli Twe pasje. Masz prawo do swojego wyboru i do związania się z kim chcesz. Ale nie masz prawa do wmawiania nam, że Twój wybór jest jedynym całkowicie słusznym. I jeszcze jedno - na razie omawiamy panie lat 20-30. W tym wieku jeszcze róznice fizyczne między nimi nie są znaczne (choć zależy od egzemplarza).

Wiec dziwię się Ruslan_Kraków.Bo ja bym prostytutki nawet przez szmatę nie dotknął.Nawet ten striptiz nie był jakiś super.Ale myślę że z twoim podejściem do życia i kobiet to trafił swój na swego.Takie blachary nie powinie mieć porządnych facetów,tylko właśnie takich Ruslan_Kraków

No właśnie mój facet te zdjęcia obejrzał i uznał, że ta panna to dziweczka z burdelu a nie modelka(metr sześdziesiąt parę wzrostu i modelka:). Na zdjęciach tylko jakiś mebel sypialny z tyłu, koleżanka tej samej profesji i sorki ale to nie zdjęcia z normalnej imprezy. Młodą dziwkę każdy mieć może

Gość niby złośnica
Chłopaki on chyba sam siebie się przeraził , co za głupoty pisze i postanowił zwiać .

Gość mała łz@
Poganin a tak bardziej konkretnie , jakie województwo ? Pytam z ciekawośc , kogos bardzo mi przypomijnasz ;-)

Gość miaa farow
Temat wyraźnie go przerósł;-)

Poszedł zwalić sobie bo ta laska to jego ulubiony jpg. W realu grzeczny tatuńcio albo inny maminsynek

Gość do Rusłan
To jest smutne, bo kolega chyba właśnie tak ją traktuje - jak prostytutkę. Jedyne argumenty - na rzecz ciała i zazdrości kolegów. Cielesność jest ważna, podobnie sex... ale dla mnie to niestety za mało.

Jak facet chce to niech zadaje się tylko z młodymi blacharami. Tylko niech nie zawraca dupy normalnym kobietom jak kiedyś pomyśli, że chciałby po sexie z kimś porozmawiać

Pierdolicie, drodzy Państwo. Laska ze zdjęć Ruslana to taka dziunia w sam raz na raz, której pewnie nic więcej nie interesuje poza równomiernym położeniem tapety na pyszczku. Faktem jest, że wzbudza zainteresowanie facetów ale krótkotrwale. Ruslan jest tego przykładem, pewnie mimo woli ;)

mała łz@-Jak po paru wpisach mogę ci kogoś przypominać?Napisz konkretnie o co ci chodzi i po co ci znać moje wojewódźtwo,