Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa farow

Stara panna bez szans;-(

Polecane posty

Gość miaa farow
Temat partnerów-wąski zakres,nawet bardzo.A jak u Ciebie bywało?

Gość miaa farow
A jeżeli chodzi o nowy punkt widzenia,to nie wiem z czego to wynika ale postanowiałam,że nie będę naginać zdarzeń,chodzi mi o nadinterpretację , w dziedzinie której jestem nie chwaląc się mistrzem.

Gość miaa farow
zimowa damo-spokojnego drugiego dnia i udanego Sylwestra;-)

Gość miaa farow
Oczywiście Max,a świstak siedzi i zawija ...;-)

miaa farow-Ja też za dużo nie miałem związków,ale za to długie miałem związki.Rozumiem że ty nie miałaś długiego związku.A można wiedzieć dlaczego twój związek się rozpadł?

Gość to j Ci podam
19 czerwca 1982 Bydgoszcz

Gość miaa farow
Poganin-trzymaj się teraz mocno.Facet po prostu znalazł sobie młodszą. Już są małżeństwem. Maxx ja jestem skorpionem.

Gość miaa farow
Dodam jeszcze,że facet był młodszy ode mnie o 3 lata.Niby niewiele ale jego rodzinie to przeszladzało i jemu też zaczęło.dzieje sprzed 5 lat,teraz jestem opatrzności wdzięczna za taki rozwój wypadków.Naprawdę.

Gość miaa farow
Dobra Maxx 28,10

Gość miaa farow
Jego strata;-))

miaa farow-A może go czymś wypłoszyłaś?mówieniem o małżeństwie albo o dzieciach.A seks był?

Gość miaa farow
Trzymajcie się na razie ie tego zwierza wyprowadzić i obejrzeć kultowy fil ,ale wrócę.Ok 23.Pa

Gość miaa farow
Poganin,to nie był ten etap znajomości.Nie będę się tutaj wdawać w szczegóły ale nie o to chodziło.Powiedzmy że byłam wróblem w garści a nie skowronkiem na dachu.Znasz to powiedzonko?

Gość czokoloko28 ..
ja prawdziwiwa milosc znalazlam dokladaie w zeszlym roku...a mam 28 lat!!!!!!!!!! i szczerze z pelna odpowiedzialanoscia uwazam ze warto czekac ba tego jedynego... wiec dziewczyny cierpliwosci i nie dramatyzujcie!!:)

Gość ja 28 @
Ja poprosze 12 marca 1982

Gość czokoloko28 ..
ps.znam kobiety ktore w wieku 40 lat rodzily sliczne zdrowe dzieci... wiec autorko glowa do gory... wiem ze xzle xsamemu...szczegolnie w swieta na weselach i innych imprezkach.... wierze ze kazdemu z nas przypisana jest ta druga polowka trzeba tylko na nia tarafic!!! i zawsze sie trafia czasami tylko troche pozniej niz wczesniej .... ps jeszcze raz cierpliwosci!!!!:)

Gość ja 28 @
co do tych blizniat masz racje , jestesmy razem ale to bardzo trudny i ciezki zwiazek

Gość czokoloko28 ..
a co to k..a jakis kacik porad astrologicznych czy jak?;)

Gość miaa farow
Czokoloko 28-uzbroiłam się w cierpliwość i po prostu żyję.Spotkam drugą połowę,to spotkam,nie to nie;-)

Gość miaa farow
czokoloko28-nic nie będę robić na siłę.Będę sobie żyć spokojnie.Spotkam drugą połowę to fajnie,nie to nie popełnię z tego powodu samobójstwa;-)

Gość miaa farow
Dzięki Maxx,ale nie zdradzę mojego roku urodzenia.W tajemnicy Ci powiem,że mam 36 lat;-)

Gość gdzie Ruslan_Kraków
czyzby uciekł żeby leczyc kompleksy pod innym nickiem ?? ;)

Poganin o czym ty piszesz ? gdzie było napisane że Roxana to prostytutka??? wszystkie pięne dziewczyny tak metkujesz bo Cie olewają?:) masz jakieś zaburzenia psychiczne:) a co do porządności mojej kim ty jesteś by mnie oceniac pod tym względem:) tutaj jedynie rozmawiamy o wyglądzie zewnętrznym:) nie o osobowości, nie bez powodu jesteś marną imitacją męskości:) ...aaa a co miał powiedziec twój facet:)) że mu staje na jej widok:)) przecież się nie przyzna:) i proszę nie obrażaj jej od dziwek:) swoje frustracje lecz w inny sposób ale rozumiem tak się objawia despertacja :) ona młodziutka i pociągająca a ty no cóż,,,,, a ty jak na kobietę jesteś bardzo wulgarna i niewychowana, te słownictwo, poziom prostactwa i buractwa. Pokaż swój ryjek brzydki:) niby złośnica a ty nadal nie nauczyłaś się czytać?:)) pisałem wyraźnie że ide do dziewczyny

Gość L.Ammo
Rusłan >>> Twoja dziewczyna, choć zapewne podobałaby się wielu mężczyznom, jest ładna, ale ładna zwyczajną, banalną urodą, a jej sposób bycia i ubierania sprawia, że wywiera wrażenie osoby tandetnej i wulgarnej. Może stąd ta myśl o prostytucji, bo wygląd tej osoby nie kojarzy się z kobietą z klasą.

Gość nochybaze
widziałeś o tym? hahahah