Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa farow

Stara panna bez szans;-(

Polecane posty

Gość koalaaa
czokoloko,sukces:)

Gość znowu taka jedna 1979
Cieszę, się, że wam sie udał. U mnie to ja mam sytuacje skomplikowaną, bo z dzieckiem po rozwodzie. Nie chce być problemem.

Gość koalaaa
gadalismy 5 miesiecy,ale to przez to tak długo ,bo ja byłam w innej strefie czasowej,wróciłam dla niego:)

Gość koalaaa
taka jedna,nie mów tak nigdy,ze jestes dla kogos problemem ,głuptasku:)jak jest miłośc to nie ma takich problemów:)

ja spotykalam sie kiedys z mlodszym o kilka lat chlopakiem....i.... hmmmm zed tak powiem porazka ....byc moze to dlatego ze facet nie ten... :)

Właśnie, że jestem ajego miłość to raczej taka gadanina. Bo on się rodziny boi, nawet nie rodziców bo nie żyją, tylko takiej dalszej co mu zawsze pomaga. Po prostu gość mnie zwodzi i tyle, bo z jednej strony chciałby mnie zatrzymać ale z drugiej rodzina i jej opinia.

Gość koalaaa
bozydar.uk:) taka jedna,powiem Ci że ja nigdy nie przejmowąłam sie ,co powie rodzina ,co powiedza ludzie :)juz taka jestem,facet młodszy,czy starszy nie ma znaczenia..jesli mu zalezy i jesli naprawde go wzięło ;)ja chciałam mlodszego i mam młodszego,.

Gość koalaaa
czokoloko,własnie o to chodzi że to nie był TEN:)

Rewelacja Koala u mnie raczej happy endu by nie było dlatego chociaż serce krwawi to nie chcę tego ciagnąć choć też mnie wzięlo, ale nie potrafię walczyć.

Gość koalaaa
mój tez sie trochę bał,ale nie opinii,tylko tego jak tu zrobic zebysmy zamieszkali razem hehe:)

Gość koalaaa
JA potrafie walczyc,ale walczyc musza obie strony

Cieszę się, tu tyle smutku ludzie wylewają a tu taka optymistyczna wiadomość :)))

Gość koalaaa
max nie szalej;;)

z internetu tez kiedys poznalam chlopaka...rozmawialismy kilka godzin(praktycznie pol dnia) po czym zaproponowal spotkanie..tak pod wieczor...pamietam siedzialam w dresach przed kompem z mokra glowa owinieta recznikiem a tu taka propozycja... :) ale zgodzilam sie w kilka minut wysuszylam piora wskoczylam w jeansy i podjechalam w umowione miejsce:) bylo naprawde ok i na luzie... do momentu kiedy w jego portfelu (przy placeniu rachunku) zauwazylam zdjecie kobiety i dziecka ...nawet nie probowal sie wymigac ze ma rodzine... hehe faceci:) oczywiscie to bylo nasze ostatnie spotkanie) rekompensacie zamowilam sobie na jego koszt butelke wina i wreczylam mu je .Powiedzialam dalsza czesc wieczoru spedz z zona:) troche sie zdziwil ale pozegnalismy sie z usmiechem:) pozdrawiam Cie Daniel:D

Gość koalaaa
Ty szalona jestes czokoloko:) wiesz ,ja potrzebuje długich rozmów żeby sie spotkać;)

w wigilie dostalam od niego esa z zyczeniami od calej rodziny:D oj tak koala jestem szalona ...ale czasami wole pomyslec 3 razy azanim cos zzrobie... jakbym miala jakas intuicje ze cos nie do konca w dobrym kierunku prowadzi;) ps.nie wazne jak duzo czasu potrszebujesz aby sie spotkac z kims wirtualnym ,wazne ze jak sama piszesz jestes szczesliwa !

czokoloko28-A mnie szokuje takie postępowanie facetów,mimo że sam nim jestem.Ale to co zrobiłaś to pokazuje że masz klasę.Oby więcej kobiet w tym kraju takie jak ty.

Gość koalaaa
Tak czokoloko ,jestem szczęśliwa..:) Ale ja bym sie tak szybko nie spotkała;) net bywa złudny;) Przynajmniej masz teraz nauczkę;) Potrzeba troszke czasu żeby wyczaic faceta..w realu to proste,,sposób zachowania ,oczy,,przez neta należy sie trochę nagimnastykować;)

wg mnie tylko mocno zakompleksione panienki szukaja adoracjii wsrod zajetych panow:) chca sie czuc wyjatkowe- i sa ale tylko w lozku i to przez chwile...eh... ode mnie-lyk herbaty za wszystkich szanujacych sie w zwiazku!!!:)

Gość koalaaa
Dla mnie zajety facet może byc tylko kolegą:) A ode mnie łyczek piwa:) skad jestes czokoloko?:) ja kujawy

Gość Gangbang Miszczu
Bożydar... Bożo- wporzo :D

Gość Emmett Fitz-Hume
Kobity z kafe nie lecą na lizodupów słodko-pierdzących. Podobno wolą takich jak Kamecha :P

Gość koalaaa
Szkoda..; poszłybysmy na piwko hihi.