Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa farow

Stara panna bez szans;-(

Polecane posty

Gość lilka z czarnej woli
Kolejna, stara panna się kłania. Jestem sama a moje ciało intensywnie domaga się mężczyzny. Pozdrawiam towarzyszki niedoli

Gość koalaaa
Ok czokoloko,bardzo chętnie:)

Gość Bedzie dobrze ..
Mała rada !!!!!! Nie traktuj stanu singlowskiego jako stanu "masy krytycznej" bo każdy ucieknie... nikt nie chce wiazac się z flustratem. Od ludzi sflustowanych inni uciekaja. Stan singlowski trzeba przejśc z usmiechem i usmiechac sie do ludzi. Bo za kazdym zakrętam naszego zycia moze czeka na nas miłośc...Traktuj jako stan przejściowy i flirtuj z całym światem. (flirtuj nie oznacza sex zaznaczam). Głowa do góry. A dzisiejsza medycyna jest taka ze jeszcze masz dużo czasu. ps. ale chyba w stanie singlowskim nie jest ci dobrze, jezli jedno słowo przy stole flustruje Ciebie.

lilka z czarnej woli-A o czym to stwierdzasz że domaga się mężczyzny?U faceta można to stwierdzić w bardzo prosty sposób że jego ciało domaga się kobiety,ale u kobiety to chyba trudniej?Więc jakie objawy się u ciebie pojawiają?;);)

Moa kolezanka przez rok byla sama,niedawno poznala mezczyzne i cos zaiskrzylo:) ale cholernie boi sie ze jak "dojdzie co do czego";) to go przez tydzien z lozka nie wypusci:) poganin no wiesz w kazdym czlowieku gromadza sie potrzeby roznego rodzaju... a tak powaznie to chyba wiem o czym piszesz lila .... buzzka i glowa do gory! jak to sie mowi" z nowym rokiem ,nowym krokiem;)"

Gość miaa farow
Witaj psyholożka,ja całkiem miło.W świętach lubię to ,że jest totalna laba zwłaszcza jak nielubiana rodzinka trzyma się z daleka;-)

Gość miaa farow
A Ty?

Gość Ludzie fRustracja !!!!
Poganin u kobiety objawy są identyczne oprócz tego, że nie musi bawić sie siusiakiem... gdyz go raczej nie posiada;) Nie wiem czy to ty pisałeś mi na gg, czy ktoś inny, chciałam tylko spytać skąd właściwie jesteś, ale chyba już wiem. Pozdrawiam :)