Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmddddtttt

Ale mnie wkurzyl...

Polecane posty

Gość mmmmddddtttt

Mam ochote Go opierdol.... Powstrzymajcie mnie prosze. Zwiazek - 8 miesiecy, Ja - swieta u siebie w Polsce, On u Mamy i braci w Londynie. Mial dac znac jak dojedzie na lotnisko, nie dal, sama napisalam, odpisal. Mial dac znac jak doleci - nie dal. Wlazlam na gg, wiem, ze siedzi na niewidoku bo jest dostepny na skype, ale kuzwa napisac nie raczy.. Niby kocha, a jak widze ma w d...

To Ty też miej w dupie, a przynajmniej pokazuj mu to, choć będzie Cie w sercu ściskało zachowuj się tak jak On. A jak to nic nie da będzie wiadomo, że mu nie zależy zbytnio...

Gość mmmmddddtttt
No wlasnie walcze ze soba zeby nie napisac. Musze olac. Zeby nie myslal, ze mnie to rusza.

Gość mmmmddddtttt
Powie, ze zajety byl i wymysli milion powodow. A ja nie chce odwalac szop. Na codzien okazuje, ze MU zalezy. Ale kuzwa, chyba jeden sms by Go nie zbawil.

Jak zobaczy, że Ty za Nim nie latasz ciągle i nie piszesz to sam się odezwie:) i to nie było napisane po złości.

Gość mmmmddddtttt
No dokladnie, tak zamierzam. Dlatego teraz musze z kims pogadac, chocby na kafe i sie czyms zajac, pozniej spac aby przypadkiem za duzo nie myslec i nie napisac, ani nic w charakterze opierniczy ani nic ze tesknie.

Dokładnie, ani jednego nie pisz ani drugiego. Jeśli mu zależy to niech On teraz to okaże:)

Gość mmmmddddtttt
Znajac Go to odezwie sie jutro jak gdyby nigdy nic. Jakbym Go opierniczyla to by nie wiedzial za co, a jakbym pisala normalnie, to by nawet nie zauwazyl, ze sie nie raczyl odezwac.

Gość mmmmddddtttt
A swieta mialam rewelacje, z ojciem alkoholikiem, ktory sie wczoraj napil i dzisiaj jeczy, ze umiera, z bratem podazajacym w slady ojca i z przygluchym dziadkiem, do ktorego trzeba krzyczec. Bez mamy, bo pracuje za granica na chlanie Taty i brata. Chcialabym Mu sie wygadac, wyzalic, ale... olal mnie.