Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalinka

pierwsze święta bez bliskiej osoby....

Polecane posty

Gość tralalinka

Chodzi o kogoś bliskiego kto odszedł w tym roku. W moim przypadku babcia. Bardzo to smutne i dziwne zarazem nie mieć jej przy stole, to ona była tą, która dawała mi magię tych świąt. Siedzę w swoim pokoju i płaczę, bardzo za nią tęsknię. Czy jest tu ktoś kto ma podobnie? Może pogadamy

Gość asia kasia basia
a moja nie...

Gość ....ggg....
zazdrosze bliskiego związku z babcią... :( ja tak nigdy nie mialam.....

Gość mojej sasiadce
umarła mama we wtorek a dzisiaj był pogrzeb :( tak mi smutno biedna dziewczyna ma 21lat a mama miała tez mało miała jeszcze tyle lat przed sobą

Gość ....ggg....
za to wujek często wchodzi mi do wanny :)

Gość badziągwiak
ale jak sie vluzniej przy stole zrobilo ze se mozna okcie polozyc

moj dziadek zmarl w czerwcu ale tez lzy sie cisna bo zawsze on rozpoczynal swietA PRZEMOWA,TERAZ NIE UDOLNY WUJEK PELNI TA FUNKCJE

Gość ktoos9
u nas bylo tak...co roku spotykalismy sie rodzinnie na wsi, w domu mojej babci i dziadka, bylo duzo ludzi, duzo pysznosci-wiadomo jak to u babci :) to byl piekny, magiczny, wspanialy czas, co z tego ze choinka byla mala i "biedna" -dla mnie byla najpiekniejsza i wisialy na niej takie lizaki podluzne w kolorowych papierkach ktore zawsze zjadalam a babcia sie gniewala,ale tak z usmiechem, ze wszystko jej zjem z choinki. No i teraz juz od kilku lat nie ma ani babci ani dziadziusia, po ich smierci wszystko sie zmienilo, rodzina jest sklocona, swieta spedzam z rodzicami w domu w miescie, dom na wsi stoi pusty, zimny :( tak to jest jak zabraknie tych waznych, bliskich osob, ktore laczyly jakby spajaly cala rodzine :( zycie

Gość tralalinka
Tak, dopiero jak takich osób zabraknie okazuje się że spajały rodzinę w jedną całość :(