Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie wszystko boli

Jak reagować na jego słowa i czynny - był ktoś w podobnej sytuacji?

Polecane posty

oeju odpowiedz jak sadzisz?

dalej będzie psychiczny ale pewnei jakaś głupia nabierze sie na jego sztuczki a jak znajdzie taką co boi się że bedzie sama to ona będzie się godziła na takei traktowanie

dziekuje za odpowiedz. a myslisz ze on bedzie sie odzywał czy da spokoj?

oczywiście, że sie odezwie bo gdzie znajdzie taką jak ty? że może ją bić, szmacić i srać na nią? TYLKO SIĘ NIE ROZMNAŻAJ Z NIM, BO PÓŹNIEJ WYROŚNIE TAKI SAM POTWÓR I BĘDZIE ZAGRAŻAŁ NORMALNYM LUDZIOM

wrocil podobno do eks i ja tez z tego co wiem tak traktowal wiec jamam spokoj.

NO masz spokój dopóki mu się tamta nie znudzi a potem będzie ten saaaam schemat i jego kocham cię. babo idź do SPECJALISTY masz cholerne zaburzenia i masz syndrom ofiary! idź sobie pomóż do cholery bo skończy się tak , że w końcu z nim wpadniesz i wyrośnie kolejna patologia STOP PATOLOGIOM!

macie jakies namiary na specjaliste? Wiem ze jest skurwielem a mimo to mnie do niego ciaglo ;-(

kobieto a co my mamy ci wyczytać z gwiazd specjalistę skoro nawet nie wiemy gdzie mieszkasz? ZADZWOŃ TERAZ JUŻ NA NIEBIESKĄ LINIĘ WPISZ W GOOGLE I MASZ TAM ZADZWONIĆ! tam znajdziesz ludzi którzy ci pomogą w snesie dadzą informację i namiary ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM jesteś od niego uzależniona i masz niską samoocenę...

trzeba sie pogodzic z losem niech idzie do dupy wrocil do niej a byla pojebana to etraz ja jestem wedlug niego.

Gość pyskmaly
popieram dzwon do specjalisty! Niemasz nad czym sie zastanawiac!CIESZ SIE ZE DZIECKA NIE MACIE!

Nie chcialam dziecka, on chcial mieszkanie i dziecka a ja nie i z tad tez byly klotnie.

nie wroce juz j nie. on pozatym powiezial ze chce jak najszybciej zamieszkac z laska i miec dziecko wiec bedzie szczesliwym tatusiem :-) Ja juz rozmawialam z mama i ide do psychologa w tym tygodniu bo potrzebuje pomocy. A od niego mam nadzieje ze bede miec spokoj tak jak mam od wczoraj ;-)

Gość Czerwone i bure
Czyli dzieciaka swojego tez na pewno bedzie lal

wiesz ja juz nie wiem co on ma w tym swiom łebi tzn jak bral swoja chrzesnice gdzie kolwiek to grzecznie do niej zawsze ale to byly 2 dni lu pare godzin nie wiem jak na codzien. To jest czlowiek o dwoch twarzach dla otoczenia idealny sam na sam pokazuje na co go stac. A ja mam charakter jak on (te same znaki) wiec nie ulegalam ylko sie stawialam.

wiecie pomogly mi wasze wypowiedzi strasznie co nie zmienia faktu ze u psychologa wyladuje ale chce tego bo chce sie uwolnic od wszystkiego i zyc "zdrowo" na umysle :-) koniec palanta w moim zyciu!!!!

macie pomysł jak mozna odzyskac te pieniadze bo on mowi ze mu sie nie udowodni ze mu pozyczylam :-( jeszcze sie gnojek za moja kase sie wzbogacił.