Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawieszona21

szanujaca sie kobieta - czyli jaka???

Polecane posty

wam tacy imponują więc dlatego tacy są ja nie zamierzam zyc z jakąs laską która sie puszczała i była w " związku" który trwał np 3 miechy bo to nie mozna nazwac związkiem . ja sobie sam poradze a kobiety niech zyją sobie jak chcą :)

Gość kicKicKic
cream - użyj mózgu, odrobina logiki ci nie zaszkodzi. Jak jest popyt, to jest i podaż. Co z tego wynika? Mianowicie, to że tak samo jak potrzebują mężczyźni, tak samo potrzebują kobiety. A co z kolei z tego wynika? A to, że wszyscy cieszą się życiem, a ty stary koniobijco tworzysz sobie w mózgu chore zasady i jedyne co ci pozostaje, to bicie niemca w hełm. :D :D :D

Gość Szanujaca sie kobieta to kobie
ta posiadajaca zbior zasad, do ktorych sie stosuje

Jakim "wam"? Każdy lubi co innego. Nie znam kobiet szukających bzykaczy pospolitych. A taką, która lubi sex i bierze facetów, na których ma ochotę znam tylko jedną. Ale to ona wybiera nawet jak oni myślą, że ja wyrywają. I co, że do sexu bierze fajnie wyglądających. Nie zamierza spędzić z nimi życia tylko parę chwil. Chyba bardziej nie szanuje się laska, która wychodzi za kogoś bez miłości i kocha się z nim czując obrzydzenie i nic więcej

Gość swedc
szanująca sie kobieta to taka która ma męża i kochanka bo tak trzeba:)