Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumanen..........

Dlaczego niby kocha się pomimo czegoś a nie za cos?

Polecane posty

Gość nie kumanen..........

wydaje mi się ze kocha się jednak za coś. Kto mi to wyjaśni?

Gość całkowicie czarny kot
Bo miłość powinna byc bezinteresowna :-)

Gość oooooooooooki%
kocha się i za coś i pomimo czegoś bowiem każdy człowiek ma wady kocha sie za dobre cechy ale nie przestaje sie kochac pomimo wad

miłośc jaka do samochodu taka i do człowieka miłośc jak i do wiadra to i do człowieka

Gość oooooooooooki%
kocie, prześpij się lepiej po tym mega kacu

dla mnie bezinteresownie kocha matka dziecko. Nawet ,jesli bedzie zlym czlowiekiem np. alkoholikiem , narkomanem , zlodziejem czy morderca . Serce matki bedzie z bolu krwawilo, ale bedzie go kochala, mimo tego. Natomiast partner czy partnerka kocha za to, ze jest dobry, kochajacy, szczery , uczynny, wspanialomyslny i bla bla bla. Jesli, jednak jest np. draniem , to glupota byloby trwac dalej w milosci. Nogi za pas i uciekamy szybciutko. Wlacza sie instynkt samozachowawczy i uciekamy az sie kurzy :-P

nawąchałem sie dymku

kocie , moze zamiast dymku opaliles sobie wasy i takie zarty z rozpaczy hmmm? Szybko przyznaj sie , bo nie dostaniesz puszki kociej na kolacje !!!

" Natomiast partner czy partnerka kocha za to, ze jest dobry, kochajacy, szczery , uczynny, wspanialomyslny i bla bla bla. Jesli, jednak jest np. draniem , to glupota byloby trwac dalej w milosci. Nogi za pas i uciekamy szybciutko. Wlacza sie instynkt samozachowawczy i uciekamy az sie kurzy " kocha sie tez za atrakcyjny wygląd a drani sie jeszcze bardziej kocha bo oni są najlepsi w oczach kobiet