Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię_mandarynki_20

Pragnę mieć sponsora... tylko nie wiem co dalej? gdzie go znaleźć?? prosze !!

Polecane posty

Gość Lubię_mandarynki_20

Witam serdecznie , nie szukam tutaj ludzi , ktorzy zechca mnie umoralnić, ani takich , którzy zaczną mi wypisywac jaka to ze mnie dzi*ka , prostytutka etc... to moje zycie i taka decyzje podjęłam... proszę o pomoc kobietki , które mają badz miały cos wspolnego ze sponsoringiem ... ktore mogły by mi doradzic , gdzie ewentualnego sponsora znaleźć... szukałam na czacie ale tam sami bajkopisarze i gawędziarze erotomani... dodam , ze nie chce byc rasowa prostytutka, nie zalezy mi na mechanicznym seksie , i tego samego oczekiwałabym od swego potencjalnego "sponsora" ...na co mam zwracac uwage?? bardzo prosze o pomoc... z góry dziekuję...

Daj ogłoszenie w lokalnej gazecie. Niech przysyłają oferty, a ty zrobisz casting. Tylko się zaruchać nie daj.

Gość Lubię_mandarynki_20
odpusc sobie takie rady ...

Gość Lubię_mandarynki_20
podnoszę !!

A dlaczego? Masz lepsze? Chcesz się puszczać, a jesteś za głupia na to by wiedzieć jak to dobrze zrobić. Z taka inteligencją nie licz na nic więcej niż "mechaniczne" ruchanie przez emerytowanego wojskowego.

Gość Lubię_mandarynki_20
Proszę o rady. Jestem z biednej rodziny. Tatko mnie molestuje i chcę uciec z domu, a nie chcę znowu spać na dworcu.

Gość Lubię_mandarynki_20
Bla bla bla... gadaj sobie gadaj... prosze o wypowiedzi kobietek w podobnej sytuacji !!z góry dziekuję...

Gość Lubię_mandarynki_20
Czy nie ma na forum żadnej kurwy?

Gość Sponsores
Napisz nam skad jestes

Gość Sponsores
A co myslisz, ze sponsor bedzie do ciebie pol zakichanej polski jechal i jeszcze ci ma zaplacic, tylko po to, zebys mu raczyla dooopy dac

Gość Lubię_mandarynki_20
Podnoszę i zapraszam wszystkie kurvy. Chcę być taka jak moja mama i puszczać się. Ćwiczyłam już z tatą i bratem, ale nie chcą płacić.

Gość Sponsores
Jakbys za darmo dawala (w koncu sa swieta), to bysmy mogli sie popodszywac bod kobietki, a tak to wy-pierd-alaj

Gość jjgjg
no i kolejna polska dziwka nam sie tworzy jak tak dalej pojdzie to nie bedzie juz normalnych polskich kobiet same kurwy

Gość poznamNimfezWrocławia
Tutaj raczej nikt Ci nie pomoże