Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy tak od razu się zgodzacie?

Analnie podczas pierwszego zbliżenia? Czy to nie przesada?

Polecane posty

Gość Czy tak od razu się zgodzacie?

Czy jak idziecie pierwszy raz do łóżka z nowym partnerem to waszym zdaniem seks analny już podczas pierwszej łóżkowej "randki" nie jest przesadą?

Gość Sponsores
nie absolutnie. Swiadczy to oddaniu partnerki i poswieceniu jego seksualnosci

Gość to gruba przesada jest
...

Gość takie rzeczy to tylko
po slubie

Gość ceel
Popieram. Tylko po ślubie. Jako facet nie chciałbym mieć żony którą ktoś posuwał w kakao. A i dla was panienki to nie fajna sprawa, gdy wasz były łazi po mieście i opowiada że macie twardy anal. Zasada jest taka - wszystko i wszędzie - byle z własną żoną/własnym mężem.

Gość takie rzeczy to tylko
popieram cie

Przesada? Jaka przesada, to norma, zawsze tak było. Podczas pierwszego zbliżenia, to tylko sex analny. :p Ja pierdziele co za temat.

a ja w ogóle jestem przeciwna analowi, nie rozumiem ludzi którzy to robia ba nawet mówia ze to lubia czy wy nigdy nie mieliscie problemow z wysraniem wtedy to dupsko boli a co dopiero kutasa tam pchac?

Gość do jestem Bi
jaka norma? co ty wypisujesz?

Gość Andżej Lepper
Ja posunąłem jedną dziunię z kafe i za pierwszym razem był anal i lodzik z połykiem. Perwersyjne lachony to tylko na kafe :classic_cool:

Nabijam się z autorki. Chyba tylko tępak by nie załapał. Mam nadzieję że sobie żartujesz z tym pytaniem?

Gość popieram powyzsze
:)

Gość przeciez to jest
seks dla malzenstw. kto by chcial zone, ktorej wczesniej inni do tylka wkladali?

Gość ja bym nie chcial
zony ktorej juz do tylka wkladali

Gość trzeźwomyślący raczej 32
a kto ci powiedział ze żona ci powie ze ja w doope posówali. uwierz mi że te co naprawde lubią nala nie mają takiej ciemnej aureoli dookoła zwieracza. Te co lubią prawie same Ciebie wciągają i wtedy estetyka na tym nie cierpi. Jako przygodny facet ucieszłybym sie z anala na 1 randce. jakbym szukał kandydatki na żonę to taką co daje dooopy niekoniecznie dosłownie na 1 randce potraktował bym jak inni jak szmatę; wartościowe dziewczyny nawet loda na 1 randce nie robą a co dopiero sex i anal.

Gość masz racje ...
kolego wyzej

Gość _Jarek_k
To nie przesada tylko skrajna głupota. Anal jest dla gejów.

podczas pierwszego zblizenia anal odpada chyba ze to tylko jednorazowy wyskok , jesli to pierwsze zblizenie z kims kim chcesz budowac zwiazek to odradzam po co od razu wszystkie karty odkrywac , stopniowo gdyby moja narzeczona podczas naszego pierwszego zblizenia w slodka dziurke dala to bym kopnal ja w dupe przyslowiowo , w prawdziwym zwiazku ze stazem czy to narzeczenstwo czy malzenstwo to wszystko mozna robic byle by nie zmuszac do czegos my w sypialni full serwis mamy lizanie pupki piss zabawki bdsm lekkie ale trzeba sie zgrac by obie strony ciekawilo i krecilo coraz to nowe urozmaicenia , bo urozmaicac trzeba , udany seks to polowa udanego zwiazku , ale do tego sie dochodzi a nie od razu na pierwszym zblizeniu wszystko

_Jarek_k wes sie czlowieku nie wypowiadaj na forum erotycznym , nikogo tu nie interesuje twoje zakompleksione zycie po co tu wchodzisz zal ci dupe sciska ze wielu czerpie z seksu przyjemnosc , ty powinienes sie w tych tematach udzielac w kole radia maryja a normalnych ludzi zostaw w spokoju

Gość kandydatka na zone
powinna byc dziewica analna

Gość Robertosik
To zależy czy to przygodny seks czy nie. Jak przygodny seks to jestem za. Jeśli nie to przeciw. Nie od razu warto wszystkie karty odkrywać