Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoscosssds

mam juz dosc..

Polecane posty

Gość ktoscosssds

tego że zawsze kiedy ide z moja przyjaciolką do baru czy gdziekolwiek za wszelka cene stara sie mnie poniżyć, jaka ja to jestem glupia i beznadziejna, a ona jaka to jest ta super , fajna i mogaca miec każdego... odjazdowa laska, wkurza mnie to , a niestety nawet nie mam innych kolezanek gdyz dla niej urwalam kontakty z wszystkimi, nawet z chlopakiem zerwalam , a raczej to on zerwalam ze mna przez nią i teraz jestem od niej uzalezniona. Moim zdaniem ona jest za pewna siebie i jesli ktos jej tego nie powie wprost to bedzie coraz gorzej, z tym że ona kazda krytyke w swoja strone zmienia w komplement...;/ moze to i dobrze ale niech sie od mojej osoby odpierdoli bo przez nia jestem coraz to mniej pewna siebie i mam coraz bardziej obniżoną samoocene..;/;/:(

Co to za koleżanka? Traktuje Cię jak przedmiot służący dowartościowywaniu Może odnów stare kontakty? To nie jest nikt na kogo jesteś skazana, też znam taką osobę, ale łączą mnie z nią bliskie więzy krwi więc nie mogę z nią urwać kontaktu Ona Cię zniszczy psychicznie w końcu