Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze to samo

włącz telefon

Polecane posty

Gość gziugzium
Ja nie oceniam, ja się tylko śmieję:D w końcu przecież w takim celu powstał ten topik:D a jeśli chodzi o fakty, to: :D noł koments

Gość gziugzium
każda kobieta, gdy kocha, staje sie bluszczem, bo chce byc przy ukochanym i chce byc dla niego wazna gufno prawda:D

Gość zawsze to samo
kurwa, odpierdol się ode mnie jestes sama gównem jak znecasz sie nad kims w takim stanie

Gość gziugzium
zawsze..... postawiłaś na złego konia, to wszystko, ale nie martw się ... jeszcze masz szansę ... no chyba, że następnym razem też chcesz grać rolą ofiary :)

Gość komórki juz nie włączę
po nowym roku

Gość zawsze to samo
kurwa, co to za super sprawa dowalic komus na forum, kto napisał, ze mu zle rzucić w niego epitetem i se wyjsc z myslą pt. "jestem lepsza"

Gość zawsze to samo
nikogo nie chcę grać chciałam być SOBĄ i dostałam w dupsko najwyraźniej i jeszcze pierdoli, ze on mnie kocha!!!

Gość gziugzium
1. hmm... brzydko piszesz, to okropne, jak kobieta wyraża się aż tak wulgarnie 2. "jak znecasz sie nad kims w takim stanie" Sama siebie postawiłaś w takiej sytuacji - pozwoliłaś się skrzywdzić 3. raz jeszcze radzę, postaw na innego konia, nie masz szansy wygrać tej potyczki, ale może w następnej Ci się poszczęści :Dpowodzenia

Gość zawsze to samo
pewnie uslysze, że on mnie juz na zawsze bedzie kochał w swoim sercu, ale nie mozemy byc razem przeze mnie! smiech pusty smiech

Gość zawsze to samo
ja sie kurwa tak wyrazam i uwazam, ze to piekne wyrazac swoje emocje co z tego, ze ktos ladnym słowkami napisze brzydkie rzeczy, jak ty :D i daj mi spokoj, nie chce nikogo innego i wiem jak tobrzmi, daruj se ironie

Gość gziugzium
-dowalono Ci nie na forum i on a nie kto inny -pozwoliłas na to i teraz zbierasz plony -straciłaś instynkt samozachowawczy i tyle:D a teraz to Ty strzelasz ślepo, żeby komuś przywalić tutaj:D

Gość gziugzium
kocham Ciebie ❤️

Gość gziugzium
pewnie uslysze, że on mnie juz na zawsze bedzie kochał w swoim sercu, ale nie mozemy byc razem przeze mnie! smiech pusty smiech Nie rozumiesz, dlaczego przejmujesz się jakimś palantem, który Cię nie potrafił docenić??? :D Życzę Ci, żebyś spotkała megaboskiego faceta, który będzie szalał za Tobą :) P.S. Wiele kobiet czasami staje się bluszczami i to jest dość przykre, bo faceci i tak się nie podniecają tym,że kobieta się poświęci:D

Gość zawsze to samo
ale on ode mnie wymaga poświecenia on chce, zebym nie wspominala zdrady

Gość gziugzium
A mi brak Zawsze_szczerego :( chyba też się w nim zabluszczyłam.... ;)

Gość kocham Ciebie...........
gziugzium

Gość gziugzium
ale on ode mnie wymaga poświecenia on chce, zebym nie wspominala zdrady omasz.... 1. jeśli nie masz własnego zdania, tylko musisz spełniać jego życzenia, to masz problem kobieto 2. zmień konia kobieto i to natychmiast jacieee..... tyle fajnych facetów chodzi po świecie :) "on chce, zebym nie wspominala zdrady" proszę Cię, piszesz tak śmiesznie i się dziwisz, że się ludzie śmieją? to nie wspominaj też o wyłączaniu telefonu, pozwalaj też na wiele innych rzeczy, które Ci nie odpowiadają ... matko,...... masz jeszcze własne myśli i głowę, czy to też jemu już oddałaś?:D

Gość gziugzium
ja Ciebie też... pomarańczko... niestety czas na kawę się skończył, muszę zmykać miłego wieczoru :)

Gość jak zdradził to niech
wypierdala w podskokach