Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem_kobieta.

Jestem załamana! :( pomóżcie mi, prosze...

Polecane posty

Gość koluszmik
czarna pozytwka...spierdalaj szmatko:D:D:D:D:D

Gość dupek z niego totalny..
autorko where are u ?

Gość czarna pozytywka
pytanie czy ty sie cenisz i masz zdrowe poczuciw wlasnej wartosci normalan kobietka rzucilaby go w cholere Moge sie zapytac jaki twoj ojciec jest w stosunku do twojej matki? To ma duzy wplyw na to jak sie cenisz jako czlowiek i kobieta, i na jak daleko pozwolisz soba pomiatac

Gość czarna pozytywka
koluszmik jeeestes zalosnyyy i tyle :D skonczylam dyskusje z toba, nie wysilaja sie naprawde Nie trace czasu na dyskusje z ignorantami

Gość czarna pozytywka
uprawiam akupunkture wbijajac w okolice kolan osci karpia ktore uprzednio starannie nasączilam grzybkami halucynkami :classic_cool:

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie czytałam wyzej komentarzy, ale moj znajomy tez miał taki profil, poznał dziewczynę i od tego czasu sa razem (juz teraz małżeństwo szczesliwe :) ) od zapoznania dostawał rózne smsy z portalu randkowego, ale ignoroweał to nie wiem czy mozna to ywlaczyc czy nie, ale dostawał, dziewczyna tez miala na poczatku obawy, wyjasnił jej ze kiedys byl zalogowany na takim portalu i czasami dostaje smsy. Może porozmawiaj z chłopakiem na ten temat? moze to nic powaznego

Gość koluszmik
czarna pozytywka dzifko wydupczaj w podskokach

Gość nic ci nie odpisal
na smsa?!

Gość koluszmik
Zajrzę potem, bo teraz wychodzę na spacer z żelazkiem do parku

Gość do tej tępej pozytywki
a ty co jakas sfrustrowana stara panna?? hahaha:D

jestem kobieta nie odpowiedzialas na moje wczesniejsze pytania, poza tym jakos dziwnie piszesz, jak w jakiejs kiepskiej prowokacji nie widac emocji, malo piszesz to chyba prowo

Gość koleś to frajer
zostaw go

na 90% facet robi cie w bambuko Chyba zaden kochajacy facet nie przesiaduje na portalu spolecznosciowym wyszukujac kolejnej dziewczyny?? zastanawiam sie czy nie bedziesz jedna z tych dziewczyn z malym poczuciem wlasnej wartosci, ktore przelkna takie podejrzane zachowanie, kupia jakas tania wymowke itp. byleby tylko byc z facetem Dlatego zapytalam jaki stosunek ma twoj ojciec do twojej matki. Takie wzorce czerie sie z domu, jezeli twoj ojciec darzy glebokim szacunkeim twoja mame, okazuje jej milosc, jest szczery itp szansa, ze ty bedziesz akceptowac robienie z ciebie idiotki sa bardzo male

wlasnie oddzwonił... powiedzial ze niczego tam nie szuka ot tak założył konto. a ja mu powiedzialam ze sorry, ale na takich portalach sie raczej ot tak kont nie zakłada i ze czegos tam pewnie szukałes! zmieszal sie i powiedzial: 'słońce, przestań sie już złościć na mnie. wiesz, że tylko ciebie kocham a z żadna dziewczyna stamtąd nawet nie pisze.' :o no normalnie rozpierdolil mnie tym! powiedzialam mu ze gdyby naprawde mnie kochał to by tam konta nie zakładał, bo by mu bylo nie potrzebne, bo ja bym mu wystarczyla. i rozłączylam sie... az podniósł mi ciśnienie i sie rozbeczalam jak dziecko :o

nie wiem jaki stosunek mial moj ojciec do mojej matki, ponieważ gdy mialam 5 lat zostawił nas, a z tamtego okresu nie pamietam zbyt wiele... i od tamtego czasu juz go wiecej nie widzialam. ale podejrzewam ze skoro sie rozstali zbyt duzego szacunku do niej nie mial... choc rozstali sie przez matke, wiec nie wiem...

Gość koleś to frajer
olej go, to dupek, masz autorko racje, gdyby Cie kochał to by nie zakładał tam konta, Ty tego nie zrobiłaś. a teraz Ci mydli oczy.. co za frajer !!!!!!!!!

wg mnie dobrze mu powiedzialas krotko, tresciwie bez wymowek i chyba powinnas go olac calkowicie chyba, ze poruszylby niebo i ziemie by byc z Toba znowu, ogromnie i dlugo sie staral - wtedy byc moze zasluzylby na druga szanse

i jeszcze rzucił tekstem: 'kochanie, nie zachowuj sie jak dziecko. nie musisz byc zazdrosna. jestes dla mnie najważniejsza' :o on sie tylko coraz bardziej poniza... A teraz wydzwania... a ja nie mam ochoty teraz z nim rozmawiac!

Gość no przeciez nie ty, ale on
zachowuje sie jak dziecko!

Gość koleś to frajer
wylacz telefon

Gość no i z..las sprawe
bo nadal z nim bedziesz,i jeszcze mu [pokazalas ze lykasz kazda wymowke i kit....nastepnym razem jak sobie panne sciagnie i bedzie ja dymal,to jak ich nakryjesz to powie ze ja u siebie przechowuje bo ja ojciec gwalcil i musiala z domu uciec....haaaaaa,zenada

o rany... współczuję... sama bylam z facetem, ktry NOTORYCZNIE zakladal jakies takie konta... znam juz te wszystkie klamstwa, wymowki, obracanie kota ogonem. koszmar. rozumiem, jestescie razem niedlugo- mogl sobie kiedys, OT TAK, zalozyc konto z nudow. ale jezeli to by bylo OT TAK, juz by na nie nie wchodzil. troche szkoda, ze nie zrobilas prowokacji zakladajac falszywego konta, wtedy mialabys pewnosc czy rzeczywiscie pisze ( i co). ale przynajmniej postawilas sprawe jasno.