Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaKattee

KOMPLEKS WZROSTU!!!!

Polecane posty

Gość małaKattee

Jestem ładna, szczupła i mam 170cm wzrostu co mnie dedzi:( chcialabym miec nawet te 5 cm wiecej. Kiedy staje koło wyskije dziewczyny to czuje sie jak szara myszka:((

Gość Mysz.podwodna.
Ty normalna jesteś Ja jestem brzydka nie powiem żeby szczupła i mam 169cm...co ty widzisz w dwumetrowych laskach?

Gość ja tez mam 170 cm
i co prawda kompleksów nie mam - ale mogłabym być wyższa. Tak do 185 :-) Serio!

Gość dgvsegewsg
a ja mam 155 cm wzrostu i czniam to,

Gość ja tez mam 170 cm
Żadne prowo - większość moich butów ma 10 cm obcasy :-) Na wyższych nie dałabym rady i pewnie głupio bym wyglądała na co dzień. Zwłaszcza na tej ślizgawicy teraz :-D

Gość :(aleproblemyyy
chciałambym mieć 170cm, a ja ledwo 150 cm przekraczam, masz problemy dziewczyno.... tobie 5cm różnicy dużej nie robi, a mi 20cm robi!!!! ja przy lasce 160cm czuje się jak kurdupel, a przy takiej 180cm to w ogóle załamka a ty narzekasz....

Gość małaKattee
wysokie dziewczyny mają taką wrodzoną elegancje zresztą powinnismy sie dostosywac do swiatowych standardów a wiadomo ze wysokie dziewczyny sa postrzegane jako wzór piękna. jednak wzrost to taki dar a niestety 3/4 polek to karły. mój tata jest wysoki ale mnie wlasnie skrócila mama:/

Gość a ja odwrotnie otoz
Mam 171 i dalabym wszystko żeby miec o te 6 cm mniej :o czuje się jak jakis slon w skladzie porcelany:o a najgorsze jest to że najprzystojniejsi faceci jakich do tej posy spotykalam mieli najwyzej z 5 cm wiecej ode mnie :(

Gość małaKattee
osttanio w centrum handlowym weszlam na buty a kolo stanela laska z 10 cm jak i nie wiecej. tak mnie to zdedzilo ze wyszlam z tamtad nic nie kupilam, a humor mialam zepsuty do konca tygodnia. masakraaaaaaa

Gość małaKattee
sory ale nie wierze ze przy 171cm czujesz sie jak sloń nie jestes wysoka raczej średnia. jakby mi ktos proponowal walizke pieniedzy za moje 5cm nigdy bym na to nie poszła. wysokie dziewczyny mają klase a niskie są przecietne

Gość kizjamizja
chyba nie wiesz co piszesz, 170 dla dziewczyny to duzo!

Gość kizjamizja
pewnie tak, zwlaszcze ze taki skromny opis wyposciła nam

Gość keisshaa
170cm to nie jest duzo sama mam 172cm i jestem taka w sam raz kazdy tak mówi, nie chcialabym miec moze az 180cm ale napewno nie mniej niz mam teraz. 170cm to taki sredni wzrost no bo sory ale prawda jest taka ze ponizej to niestety juz kurduple. i nie prawda ze nie wazne 165 czy 170 bo te 5cm jednak robi roznice dziewczyna juz przy tych marnych 170 wyglada lepiej i kazdy ciuch dobrze lezy.

Gość kreddkaxd
kizjamizja piszesz bzdury 170cm to uwazam optymalny wzrost nie powiesz chyba ze 165cm to jest ładny wzrost! przeciez krotkie nozki są koszmarne i szmieszne. ,moja mama sie modliła zebym była wysoka i miala dlugie nogi i ja uwazam to za dar od Boga. dziewczyny niskie probuja sie tu dowartosciowywac (na forum mozna wszystko) ale stan kolo dziewczyny 170cm niech ona zalozy jeszcze buty na 10cm obcasie i jest prawdziwa laska a ta mała 165 niestety krotkonoga kaczuszka. ja osobiscie wspolczuje niskim dziewczynom bo są przecietne i nie maja jednak tej klasy

Najseksownie laski z wygladu to takie jak scralett johansson kazdy kolo wam to powie a ile ona ma wzrostu to już same sprawdzcie

Gość hydrocarbon
Baby ale wy jestescie glupie :classic_cool: myslicie że im wyzsza tym atrakcyjniejsza hehehe dziwne tylko że ja i wszyscy moi kumple mamy fiola na punkcie slicznych laseczek o niskim/srednim wzroscie, do max 165 cm. I żadna z was nie wmowi zadnemu z nas że taki 175 i wiecej automat do batonow jest super sexy :D

Gość cyloo87.
johanson to pyza za to angelina jest piękna no i heidi i adriana sklernikova pieknosci! twarz cialo IDEAl laska musi miec ładną twarz byc szczupla i miec długie nogi to podstawa

Gość dopierdalamDzisKazdemu.
ja lubie wysokie dziewczyny bo są reprezentacyjne te niskie to taki typ wiejskiej dziewczyny. ale są gusta i gusciki

Gość dopierdalamDzisKazdemu.
wiadomo ze niski facet wezmie krasnala anie laske prostee

Gość mngfd
ja mam 173cm i marzy mi sie max 165cm taka laska ubierze platrformy i yglada bosko ...;( a taka wysoka jakas nieproporcjonalnie za długo

Gość kalimanka
mngfd ahahahahahah jak ubierze platformy , które maja minimum 13 cm to wtedy będzie wyglądać tak jak ty to powiedziałeś " wysoka jakas nieproporcjonalnie za długo" btw. może pomyślisz nad jakimiś korepetycjami z języka ojczystego bo masz widzę problemy ze skleceniem sensownego i poprawnego zdania :)

Gość niebieskieoczko
hydrocarbon: każdy ma swój ideał, a w życiu i tak jest zupełnie inaczej. Marzy Ci się wysoka blondyka a pokochasz niską brunetke (bez urazy). Sama mam 173 i czasami po prostu o tym nie myśle, założe butki na jakiś średnim obcasie i wioo. Problem pojawia się dopiero wtedy gdy np. zagaduje jakiś facet który jest niższy, wtedy dziwnie się czuje, ale da się przeżyć :)

Gość dgvsegewsg
z niskim wzrostem jest tylko jeden problem, że nie na każdą półkę można sięgnąć. no i nogawki do spodni nigdy nie są za krótkie

Gość 7346837264
jednak wzrost to taki dar a niestety 3/4 polek to karły. mój tata jest wysoki ale mnie wlasnie skrócila mama:/ tak, karly tylko glownie umyslowe, ze takie bzdury wypisuja. Autorko- nie chwal sie wzrostem, bo nie jestes ani wysoka ani niska. A taki nijaki wzrost jest najgorszy. Zainwestuj w rozum, bo masz go malo jak widac.

Gość niebieskieoczko
no bo chyba wszystko zalezy od podejścia danej osoby. dla autorki tej dyskusji 170 to mało, a dla mnie 173 to już o wiele za dużo, zaś moi znajomi uważają ten wzrost za idelany...