Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinder Sztuba

Jak powiedzieć chłopakowi....

Polecane posty

Gość Kinder Sztuba

...ze nie jestem usatysfakcjonowana naszym życiem seksualnym, żeby go to nie uraziło...?

Gość Kinder Sztuba
Ewo, wiem przecież, to tylko nick - jak Jan Kowalski, tak Kinder Sztuba ;) jak to się nie da... moze powiedzieć mu że chętnie bym poszła dalej albo poeksperymentowała..?

Gość niechcialabym byc niegrzeczna
zalezy gdzie lezy twoje niezadowolenie. nie masz orgazmu czy ci sie nudzi czy malo?

Gość Kinder Sztuba
mało i zawsze tak samo... jestem w stanie przewidzieć każdy ruch... orgazm to nie problem, nie zależy mi na tym. Chodzi o ogień...

domyśliłam się z tym nickiem, ale to nie bardzo pasuje nieważne a co do tematu - no nie da sie, bo faceci są superprzewrażliwieni na punkcie swojej sprawności seksualnej i w ogóle swoich wyczynów łózkowych

Gość niechcialabym byc niegrzeczna
przejmij inicjatywe i rob tak jak lubisz. albo po prostu jak bedzie dorby moment powiedz ze chcialabys urozmaicen. u mnie pomoglo

Gość tymitu12
trza było mu podarowac ksiazke wisławskiej czy tak jakos , sztuka kochania czy cus, moze by sie sam domyslil

Gość tymitu12
Albo powiedz mu ze jest juz duzym chłopakiem i siurak nie słuzy tylko do sikania, i ze gdyby popracował troche bardziej to nic złego by mu sie nie stalo

Gość Sztuba...Kinder
A mój urozmaica aż za bardzo :-O, ja sie do tego nie nadaje...jak jemu powiedziec zeby było "po bozemu" ??????

Gość Kinder Sztuba
no ale czy rozmowa jest w stanie wskrzesić ogień? Czy jednak na facetów działa tylko inny facet zainteresowany jego kobietą...?

Gość tymitu12
kup linke , czarny materiał, przywiaz go do łozka, nałuz opaske na oczy, przynies lod wysyp na jajka mu, a po chwili wsadz je mu we wrzatek i powiedz ze bedziesz tak robic az nie zacznie odpowiednio dbaac o Ciebie i zaspokajac Twe potrzeby, len i nygus zen musi byc wielki

Gość Kinder Sztuba
Do Sztuba...Kinder powiedz mu że czasami czujesz się traktowana przedmiotowo, że potrzebujesz się czasami spokojnie przytulić i kochać po bożemu, ale że co jakiś czas będizesz wychodziła naprzeciw jego potrzebom w tej kwestii...

Gość tymitu12
a to zmienia postac rzeczy w klecze mu go wsadz, to napewno tylko po Bozemu bedzie

Gość po30stce
Dziwne nie rozmawiasz o tym ze swoim facetem ? ja często pytam później kobietę co by jej bardziej się podobało i czy może ma jakieś swoje fantazje. Zawsze działało i najczęściej na plus. Sama go zagadaj, zapytaj co on by zmienił, a jak nie jest ostatnim osłem to też się zapyta co Ty widziałabyś inaczej. Przecież to drobiazg, nauczcie się rozmawiać o seksie !

Gość Kinder Sztuba
Tymitu12 :)

Gość Kinder Sztuba
po30stce... nie rozmawiam za dużo, bo zawsze wychodzi że mam pretensje i on sie tylko zamyka... :( może dlatego tak wychyodzi ze mam już w sobie dużo żalu

Gość Sztuba...Kinder
Rozmawiamy na ten temat czesto,ale on twierdzi ze on musi kilka razy dziennie i na pewno nie po bożemu :-O, rozumiem seks często, ale nie kilka razy w ciągu dnia, nie dam rady, wtedy on grozi rozwodem i twierdzi ze do siebie nie pasujemy, psychicznie mnie podbiera......

Gość Sztuba...Kinder
Z powodu zasranego seksu jestesmy ze sobą do konca roku, od stycznia on sie wyprowadza, na mieszkanie, jak myslicie, bedzie miał laski kilka razy dziennie??? jakoś nie potrafie uwierzyc, w koncu pieniądze na kurwy sie skończą i co potem ???? wróci ???:_O

Gość kokosowa zupa
ale ło co chodzi?

Gość Kinder Sztuba
No niestety... tak to jest, że osoba niespełniona seksualnie zaczyna się zastanawiać czy do siebie pasujemy, a za to ta druka nękana ma poczucie że jest maszynką do seksu....masakra

Gość Sztuba...Kinder
Dlatego jestem ZA seksem przedmałżeńskim!!!!!! bo potem niepotrzebne przykrości, chociaz my współzylismy normalnie przed slubem ale był luz , spokój i zadowolenie, teraz , po urodzeniu dziecka mam mase spraw na głowie, do tego praca i obowiązki poza domem, wieczorem padam na ryj, a co dopiero w ciągu dnia, jak nie mam czasu nawet do kibla zajśc :-(

Gość Kinder Sztuba
heh mój też taki zaribiony, ale ja jestem zdania, że seks relaksuje, odpręża i nawet jak facet zarobiony, to jak kocha i pragnie, to chce,..

Gość Sztuba...Kinder
Kinder- jasne!!!! wszystko da sie pogodzic ;-), tylko zeby choc troche pomógł mi w prowadzeniu domu, firmy i przy dziecku, byłabym wdzieczna i bardziej zrelaksowana...:-O

Gość Kinder Sztuba
Czyli jednak jest coś co by Cię otworzylo na seks...

Gość Sztuba...Kinder
Kinder- nie wiem ..czy znowu , czy z nim, czy w ogóle mam na to ochote :-O

Gość Kinder Sztuba
hmm a kochasz go? może presja jaką wywierał zgasiła namiętność do końca?