Gość samotna123321 Napisano Grudzień 25, 2010 Też czujecie się samotni? Ja ostatnio coraz bardziej i sama nie wiem co z tym zrobić... Układa mi się z narzeczonym, to dobry człowiek, uczciwy, kochany itd. Jednak problemem jest jego rodzina :( Oni wciąż go wykorzystują, to że jest uczynny i nigdy nikomu nie odmówi. A ja jestem ta zła, bo mówie o tym głośno. Póki co mój facet mieszka w domu rodzinnym, ale w przyszłym roku planujemy razem zamieszkać. Tylko nie wiem czy do tego czasu nie wykończę się nerwowo :/ Ja rozumiem, pomóc komuś gdy naprawdę jest w potrzebie ale oni non stop zawracają mu d*** różnymi pierdołami, a on chyba szczególnie się przed tym nie broni. Przez to wszystko czasem nie cuję się dla niego wystarczająco ważna, choć wiem że kocha. Mam już dość tego,że zawsze to ja muszę być tą która zrozumie. Często nasze plany idą na bok, bo "to czy tamto" jest ważniejsze. Myślicie, że zmieni się to gdy zamieszkamy razem? Ja czasem wątpie. Czuję się samotna ztego powodu, bo mój facet choć mówi że przestanie latać na każde zawołanie i tak dalej robi tak samo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach