Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutniutka Andziula

Moi rodzice narobili mi siary przy 1 chłopaku:( Przegrałam życie !

Polecane posty

Gość Smutniutka Andziula

Nie wiem czy u was też tak jest, ale u mnie w domu mama i tata nie krepuja sie puszczac bakow w towarzystwie siebie i dzieci, babci i w ogole rodziny najblizszej. Dzisiaj pierwszy raz byl u mnie moj 1 chlopak. Mam pokoj obok salonu. I niestety moi rodzice objedli sie i pierdzieli na głos, mialam wlaczona muzyke ale bylo slychac. Chlopak tylko popatrzyl, ale nic nie mowil.... Boze jak mi bylo glupio, a moi starsi jeszcze sie z tego śmiali. Tata sie zesrał a mama w śmiech i do niego tekst "Tylko nas nie wysadź w powietrze" i sie smieja a wszystko bylo slychac. Boże jaka siara! Chlopak mi teraz nawet sms nie napisal na dobranoc :((( Przegralam zycie przez moich starych :(

Gość ahahaha oj dzieci dzieci
to spierdź sie tez

Gość luźny ziomuśsssss
ja to miałbym niezłą beke i poszedł kitować z nimi :D🖐️

Gość rocznik93333
a ja nie mialem dziewczyny, ale mi nigdy nie przyszloby do glowy zeby napisac "przegralem zycie przez starych" gdyby nawet byla taka sytuacja ze rodzice utrudniliby mi jakis kontakt z dziewczyna, to sa rodzice i to z nimi jestes przez cale zycie, nie z obcym chlopakiem tylko z rodzicami

Gość Smutniutka Andziula
No to moze ty zamierzasz spędzic cale zycie z mamusia, ale ja nie. Zamierzam wlasna rodzine zalozyc. Twoj tata dla Twojej mamy tez kiedys byl "obcym chlopakiem"

Gość rocznik93333
moze nie przez cale zycie ale z pewnoscia na tym etapie sa blizsi anizeli chlopak ktorego znasz przez kilka dni, tygodni czy miesiecy

Gość to wszystko zależy...
Hmm... no rzeczywiście kiepsko :d Trzeba było powiedzieć, że najedli się kapusty i teraz cierpią :D załatwić jakoś sprawę żartem. I dodać, że Ty tak nie robisz, bo nie masz takiej potrzeby. Żeby się chłopina nie przestraszył.

Przypomniał mi sie film GRUBY I CHUDSZY :) Jak sobie z rodzinką siedział przy stole:) No nie dziwie Ci sie, też bym się wkurzyła. Powiedz im, żeby się ogarneli i nie robili Ci wstydu przed chłopakiem.

Gość pijany św mikołaj z laską
jakiś sztywny ten twój chłopaczek 🖐️

Gość Smutniutka Andziula
No to co z tego ze sa mi bliżsi ?? To znaczy ze mogą odstraszac swoim zachowaniem mojego chlopaka ???

Gość rocznik93333
pewnych rzeczy o rodzicach sie nie mowi i tyle mam w tej sprawie do powiedzenia, jesli nie odpowiada Ci przebywanie w domu to spotkaj sie z chlopakiem u niego

Gość Smutniutka Andziula
tlumaczylam chlopakowi , ze to pierdzenie to takie nasze rodzinne muzykowanie ja np. umiem wypierdziec marsylianke i 5 symphonie Bethovena

Gość Smutniutka Andziula
to wyzej to podszyw ! A co ja takiego powiezialam ? Wkurzyli mnie to mam ich po rekach calowac ?? Nie podoba Ci sie moje slwnictwo to zamknij ten temat i do widzenia !

Gość Anniqua19990
:D

Gość Analinka93
:D

Gość strasznie wspolczuję
Nie wyobrazam obie czeos takiego w moim domu. nawet przy najblizszych. jak ktos musi, to idzie do kibla, po to jest. Dziewczyna rzeczywiscie przez starych moze wiele przegrac, bo ja np wiecej bym sie w takim domu nie pokazala.

Gość kjldaskol
gruby tekst ;P dzieki, poprawilas mi humor mala ;)

Gość Analinka93
lllol

Gość oooooooooooooooooooooooona____
Ktoś tu pisze, że by więcej się w takim domu nie pokazał. Otóż powiem moje zdanie: nic co ludzkie, nie jest mi obce ;) Jedni podchodzą do tego ze śmiechem, inni chowają się po kiblach a inni uciekają z domu, by pierdnąć. Ja uważam, że choć sama wstydzę się pierdzieć przy innych, to nie mam nic przeciwko, gdy moi rodzice czy przyjaciele pierdną. Przecież to normalne. A co Ty nie pierdzisz? Rozumiem, było to dla Ciebie krępujące. Ale moim zdaniem to nie powód dla chłopaka, by z Tobą się nie spotykał już. Jeżeli się już nie odezwie to wiedz, że nie ma za kim płakać ;)

Gość Szaszczak
Ja tam sram przy lasce na maxa