Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinny

Problemy z WEJŚCIEM

Polecane posty

Gość Kinny

Uprzedzając narzucające się pytanie-mam 19 lat. Razem z chłopakiem postanowiliśmy ze sobą współżyć. Pierdółeczki w kropeczki, rozluźniona na maksa, mokra, a jemu tylko główka się wsuwa i już mam ochotę zawyć z bólu. Na dodatek moja mała go "wypycha" jak ochroniarz pijanego z supermarketu. Nawilżacze nie pomagają. Help. :[

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
moze on powinien byc bardziej stanowczy??

Hej dziewczyny napiszcie do mnie to popiszemy sobie. Lubię pissing i jak kobieta sika facetowi na twarz i do buzi . Moglo by byc pod prysznicem:-)

Gość kinny
Jestem dziewicą, wątpię także by była to pochwica. Po nieudanej próbie z moim facetem, włożyłam sobie dwa palce do środka, poszło gładko, z trzema jest już problem. Wiem, że zabrzmi to nieprzyzwoicie, ale włożyłam długopis, jak po maśle, czułam jak drażni szyjkę macicy. Ale gdy próbowałam z czmś grubszym-za Chiny nie idzie.

masz nieprzerwaną błonę dziewiczą dlatego ciebie boli Penis wchodzi pod innym kątem niż twoje palce i dlatego wchodzą swobodnie i nie boli

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
twoj facet to jakis cielak ze nie umie stanowczo wejsc

Gość kinny
Możliwe, że tak jest. To co z tym fantem zrobić? Nie wytrzymam tego bólu. :/

pewno facet tez jest prawiczkiem i nie wie że trzeba zdecydowanym szybkim ruchem wejść a nie delikatnie czekać na reakcję partnerki i czekać chyba za jej .... orgazmem

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
musisz byc dobrze nawilzona, nie wiem kupcie cos w aptece. Jak moj nie mogl wejsc bo chyba jednak bylo za slucho naslinil czlonka i wejscie do pochwy i dalo rade. no a wczesniej moze palczami zeby cie porozciagal, a w jakiej pozycji probowaliscie?

Gość kinny
W tak świetnym (czyt. alkoholowym) nigdy jeszcze nie byłam, robiliśmy to od tyłu, bo podobno najmniej boli. Jak było (dosłownie) do dupy przerzuciliśmy się na misjonarkę. Też lipa. Mało się nie popłakałam z bólu, a dodam, że on był cholernie twardy i stanowczy.

więc tak, Ty byłas juz nieźle wstawiona, on był "twardy i stanowczy " a mimo to Cie nie zdeflorował a Ty ledwo co wytrzymałas ból... no coś tu qrwa nie gra :O

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
od tylu to wg mnie nie najlepsze pozycja na 1 raz........... a moze jak ty lezysz na plecach i nogi przycisniete do klatki piersiowej, moze wtedy latwiej wejdzie....

Twoj facet to to po prostu pierdoła. Niestety Nie ma takie dziury której nie dało by sie zatkać...tylko hydraulik marny :D

Gość joannaandr
na plecach poloz poduszke pod miednice to jest naturalna pozycja ktora to ultwi i troche wina i głebokie oddechy

Gość Intim
Na twoim miejscu to bym sobie na pierwszy raz jakiegos doswiadczonego faceta poszukala. Ja mialem raz taka sytuacje z corka znajomych (17lat). Poprosila mnie zebym to zrobil bo z jej chlopakiem nie wychdzilo.

Gość tak się zdarza, faceci mają
małe fiuty a kobiety ciasne pochwy, taka uroda i budowa anatomiczna. Może facet ma zaganiacza jak ogier i jak ci zasadzi w cipsko, to się u ginekologa znajdziesz by piczkę zszywać.....

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
a moze wlasnie on ma mega jakiegos duzego??

Gość kinny
Ja Was rozumiem, bo sytuacja naprawdę nietypowa, byłam nawalona i ten ból właśnie sprawił, że wytrzeźwiałam. A co do jego rozmiarów, nie jest długi, jest GRUBY(penis). Ale, kurna jasna, ja ze wszystkim, co grubsze od tampona, mam problem, żeby włożyć. Nie wiem co z tym zrobić...

kinny -> bez obrazy ale na razie, to chyba nic nie rób jeszcze chyba nie dojrzałaś do tego.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
nic musi orzebic i byc stanowczy bedzie bolec ale co chyba nie chcesz do konca zycia byc dziewica?

Gość Intim
Cipka przeciez sie rozciaga i jst w stanie do kazdego penisa sie dopasowac. Ja jak mialem stosunek z dziewica nasmarowalem jej cipke i mojego penisa olejkiem dla dzieci, wsadzilem ostroznie zoledzia miedzy jej wargi i tylko raz stanowczo pchnalem. Mowie ci - poszlo bez problemu.

Gość kinny
Dziecko do tego stopnia bierze się za edukację, że miało jeden z lepszych wyników matur w zeszłym roku. ;) Po prostu uważam, że jest mi potrzebne to doświadczenie, to już nie tylko instynkt i hormony, to zwyczajnie moja potrzeba, dlatego szukam pomocy. A co do dojrzałości... Jezu, niedługo kończę 20, jestem jak najbardziej przygotowana do tego psychicznie, tylko psia mać wejść nie chce!

Nie jesteś w ogóle do tego przygotowana psychicznie. Tak jak napisała osoba nade mną wiek nie ma tu żadnego znaczenia. Do puki nie będziesz rozluźniona i podniecona "normalnego" seksu nie będzie. Nie chodzi tu wyłącznie o pierwszy stosunek (utratę dziewictwa) później jest tak samo, jeżeli czujesz jakikolwiek lęk, wstyd, tremę to tak najczęściej jest, że wtedy coś idzie nie tak.