Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinny

Problemy z WEJŚCIEM

Polecane posty

Gość Intim
Dziewczyno, sprawa jest prosta, poloz sie na plecy rozszerz szeroko nogi, wezcie olejek do tego i kaz mu jego czlonka wepchac. Raz zaboli i po wszystkim. Nie boj sie nie rozerwie cie. Ty masz jakis problem psychiczny, jakas blokade.

Gość crystalised
autorko miałam identycznie... bolało jak cholera nie dawało rady... próbowaliśmy tak ze 3 razy i nie dało się, potem się z tym chłopakiem rozstałam ( z innych powodów). Natomiast z następnym było zupełnie inaczej, najpierw pieścił mnie językiem i po tym byłam już tak rozluźniona i mokra, że nie było najmniejszych problemów z wejśćiem. Moja rada więc: pobawcie się oralnie , i może wtedy wyjdzie ..

Gość trzeźwomyślący raczej 32
rada dla ciebie mozesz sie tylko rozkrakać, tzn rozkraczyć. Rada dla niego. Założyć kondona nawilżanego - bo mocna ciasna błona może napleta naderwać; a to z ciebie ma krew się lać posmarowac cipkę dobrze przyłoźyć i zdecydowanym spokojnym ruchem wepchnąć go po jajka; możesz soie wziąć poduszkę i w nią sie wykrzyczeć. Jak boisz sie przerwania błony to pomyśl co czeka cie przy porodzie. już zbieraj na cesarkę. jak nie uda sie brzerwać błony idź do gina - natnie cię ją i pozbawi tego defektu - bo tylk otym błonę dziewicza nazwać można

Gość inżunierka
to proste - twoja dziura i jego fiutek mają te same ładunki elektryczne wiec się odpychają Musicie przed stosunkiem uziemić swoje narządy podłaczając je np. ro kaloryfera albo rury wodociągowej :)