Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caps&locked

spoznia mi sie okres!!!

Polecane posty

Gość caps&locked

juz 6 dzien, zawsze zabezpieczamy sie z chlopakiem gumkami, on nie konczy we mnie, a okresu brak, bola mnietylko piersi, a brzuch nic, co o tym sadzicie?

Gość sądzimy, że niepotrzebnie się
zamartwiasz

Myślę,że nie masz czym się przejmować.. zdarza sie. ja biore anty i ostatnio troszke mi się przesunął. główka do góry!!;)

Gość caps&locked
czy to mozliwe zeby stres mogl przesunac okres o prawie tydzien?

Gość koko66
Spokojnie, najgorsze co mozesz robic to sie zamartwiac. Wez dwa glebokie oddechy, sprobuj sie nie denerwowac. Najlatwiej jesli zrobisz test ciazowy, wtedy wiele sie wyjasni.

Gość wererwrwr
ja mialam regularnie i tez mi sie ostatnio tydzien przesunal wystarczyly ze mialas jakis stres, przeziebienie itp

Gość caps&locked
chyba nie mam wyjscia jak zrobic test...mam 23 lata i w miare regularne miesiaczki, moje cykle to 28,29 dni, ale bywaly tez 33, ale rzadko, raz w tym roku mialam 35, teraz taka jestem zestresowana ze nie wiem co to bedzie, bola mnie jak przed okresem piersi ale brzuch wcale i to mnie niepokoi

Gość caps&locked
hey, powiedzcie cos

Gość estes?
gdy bylam w ciazy 6 dni po okresie ktorego juz nie dostalam tez bolaly mnie tylko piersi i byly obrzmiale, zmierz sobie temperaturke - byle gdzie , nawet pod pacha i podaj na forum ... ezeli est sporo ponad 37 estes w ciazy .... zrob tez test 6 dni obsuwy przy regularnych 28-29 ... to racze ciaza nie obsuniecie

Gość nie mam obrzmialych piersi
tylko mnie bola, normalnie jak przed okresem a namwet slabiej, temperature mam normalna, ale cos z tym krecisz, temp. w pochwie jest wyzsza niz np. pod pacha wiec nie pisz ze wszystko jedno gdzie, poza tym nie slyszalam zeby podwyzszona temp. powyzej 37 swiadczyla o ciazy...nie robiloby sie wtedy testow

Gość nie mam obrzmialych piersi
a napisalam ze mam cykle 28 do 33, nawet 35 dni wiec srednio regularne