Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i zniesmaczona

oceńcie kogoś

Polecane posty

to moja znajoma, cały czas gra taką świętoszkę i miłą dziewczynę, zaczyna mnie wkurzać i to mocno, daję jej zdjęcie, według mnie ma taki męski typ twarzy i nie jest jakaś atrakcyjna, też tak uważacie? niby blond włosy ale według mnie wygląda staro http://w832.wrzuta.pl/obraz/4rgJc0m4zYO/foto4_-_kopiaq

Gość Bazienka z kafeterii
Ładna dziewczyna, zadbana, ładne włoski, miła twarz 8/10

a tak w ogóle to wydaje mi się, że to wyjątkowo niekorzystne zdjęcie :) nie zrozumcie mnie źle, po prostu mnie wkurza ona, taka zawsze miła i sympatyczna i każdy niby ją lubi, żygać się chce

no nie wiem, według mnie takie męskie rysy twarzy ma, i nie wydaje mi się miła tylko właśnie taka odpychająca, tzn. ja bym nie miała ochoty się z nią zapoznać bo z wyglądu wydaje mi się niesympatyczna

Gość Przygnębiony chlopak
Jak na zdjęcie niepozowane, bez makijażu 9/10 Fajna laska, na pewno sympatyczna, ma miły uśmiech

Gość elfika
nie chciałabym mieć tak durnego znajomego, który rozpowszechnia moje zdjęcia w necie, pojebusie

Wygląda jak wygląda. Dla niektórych pewnie brzydka, dla innych piękna, a dla jeszcze innych przeciętna. W Twoich słowach czuć nutkę zazdrości. :p

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na zdjęciach różnie się wychodzi, na jednych korzystnie, na innych nie. Sądzę, że zazdrościsz jej urody i próbujesz oczernić w internecie. Ta dzieczyna na pewno będzie wierną i uczciwą żoną, ma szczere oczy. 5/5

Gość ___lufthansa
Ta urocza dziewczyna ma tylko jedną wadę - nie potrafi właściwie dobierać znajomych i zadaje się z kretynką, która bez jej zgody umieszcza zdjęcie w internecie.

Gość sympatyczna sunia
sunia

Bi 🖐️ Zdecydowanie nie chciałabym, żeby któraś z moich koleżanek zrobiła mi takie świństwo. Mamy się z niej pośmiać, na to liczyłaś?

Gość Niby ok. ale...
Słodko pierdząca. Już mi bokami takie wychodzą.

Gość Prrrrrrrrrrr
męska twarz, te włosy zupełnie do niej nie pasują

NO najpiekniejsza na swiecie nie jest,ale ma w sobie cos przyciagajacego i przez to jest atrakcyjna(piekna nie zawsze znaczy atrakcyjna,tak nawiasem).Ma fajne,wesole i szczere oczy, i widac,ze jest sympatyczna. Chcialabym miec takie wlosy,jak ona-sa piekne!:) Tobie zazdrosc zadek sciska,przyznaj sie:P

Odbiło wam, nie jestem zazdrosna, po prostu mnie wkurza jej "słodkość" a raczej takie usposobienie, że każdy tak do niej miło podchodzi, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie, a ładna to ona na pewno nie jest nie pieprzcie głupot, ma męską twarz jak ktoś słusznie zauważył :D

aha ona ma 29 lat więc jak na swój wiek to już zupełnie staro wygląda

wkurzona i zniesmaczona -> w tym momencie bardzo bym chciała zobaczyć Twoje zdjęcie. Ciekawe czy Ty taka piękna jesteś. Zazdrościsz jej i albo o tym nie wiesz albo udajesz, że nie wiesz.

I wcale nie twierdzę, że ona jest piękna, Ty jednak nawet jeżeli wyglądasz atrakcyjnie, to niestety zamiast głowy masz chyba wydmuszkę. 🖐️

jestem bi - wystarczy mi hasło, że ona nie jest piękna a czasami nawet jak widzę twierdzicie, że jest brzydka :) A czy ja jestem zazdrosna? mam zupełnie inny typ urody więc nie porównuję się z nią

sorry ale ja nie wierzę, że ona może się komuś podobać, ja bym na pewno się za nią nie brała jakbym była facetem, w końcu dwóch facetów to już gejostwo :D

Twój stosunek do tej kobiety, to ja naprawdę nie wiem jak mam nazwać, żeby Cię nie obrazić. Co Ci daje to, że przeczytasz, że np. jest mało atrakcyjna. Nie życzę nikomu takich znajomych jak Ty. Szkoda na Ciebie czasu. 🖐️

dobra może przesadziłam, po prostu dziwi mnie, że ktoś może ją uznać za atrakcyjną czy coś, przecież w wieku 29 lat to powinna wyglądać dużo młodziej

Gość wwwwhhhatt?
??????