Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowy

sylwester we dwoje

Polecane posty

Gość sylwestrowy

Sylwestra spedzam ze swoja dziewczyna, bo nasi znajomi ze studiow porozjedzali sie do domow na swieta. I tak sie zastanawiam czy nie zaproponowac jej sylwestra w kinie. Dziewczyny, uwazacie czy to nie bylby dobry pomysl ?

Gość sylwestrowy
Ani ona, ani ja nie bedziemy miec wolnego mieszkania.

Gość jacolo
raczej nie, malo pomyslowe i dziewczyna moze pomyslec , ze sie wcale nie postarales proponuje cos bardziej romantycznego, np jakas kapiel w pinie z mnostwem nastrojowych swiec, potem kolacyja...

Gość kino a potem kolacja
i będzie ok ;) możesz nie znaleźć miejsca w restauracji w sylwka więc warto coś w domu przygotować

Gość sylwestrowy
tzn. ona sama cos o tym wspominala, powiedziala, ze skoro znajomi sie porozjedzali, to moze pojdziemy do kina. No ale ja nie wiem czy to dobry pomysł. Tak głupio w Sylwestra pojsc do kina...

Gość sylwestrowy
Mam oczywiscie na mysli takiego specjalnego sylwestra organizowanego przez kino. Kilka filmow+ koncert na wielkim ekranie+ poczestunek+szampan.

Gość kooocia
zależy ile razem juz jestescie.. jezeli spedzaliście każdego sylwestra razem i nie macie już pomysłów to w kinie jak najbardziej tylko może jej najpierw zapytaj zamiast od razu decydowac moze ona bedzie miała jakiś lepszy pomysł.. ale na pewno bardziej by jej sie spodobało jeśli przygotowałbys wczesniej romantyczna kolacje pełno świec szampan wyjscie do kina i potem takie zaskoczenie jak wrócicie do domu pełnego swiec i z romantyczna kolacja moze wspołna kąpiel potem rozmowa itp nie daj jej poznac ze jak w domu to nudno i wiadomo ze dojdzie do jednego na pewno jej sie to spodoba a o pólnocy mozecie wyjsc na odliczanie z sasiadami pobawic sie fajerwerkami albo pojsc na spacer a dziewczyna na pewno za cos takiego bedzie Ci bardzo wdzieczna ze podolałes sam zadaniu i nie było nudno.. sylwester nie kreci sie tylko wokoł znajomych..

Gość sylwestrowy
Dziekuje za rade koocia. To nasz pierwszy wspolny sylwester. Pod koniec stycznia bedziemy razem rok :)

Gość kooocia
watpie zeby to bylo cudowne zakonczenie roku.. siedziec i sie do siebie nie odzywac tylko wgapiac w film i co potem zamiast sobie porozmawiac na temat zeszlego roku powspominac moze postanowic co chcecie zrobic w tym roku co zmienic bedziecie rozmawiac na temat filmów?? to jest pomysl jako dodatek albo dla desperatów.. przepraszam ale takie jest moje zdanie.. tez jestem kobieta i tez myslalam o kinie na sylwestra ale to juz jest chyba niemiła ostatecznosc.. ale zawsze mozesz ja zabrac na wycieczke pojechac samochodem zabrac jakies jedzenie kieliszki i spedzic północ w ogrzewanym samochodzie patrzec z dala na sztuczne ognie, masz wiele perspektyw.. a nawet kupic bilety na pociag i w pociagu zjesc kolacje napic sie szampana poprzytulac pojechac nad morze albo nawet do innego panstwa np. do pragi na rynek gdzie ludzie sa bardzo serdeczni i na rynku jest świetna zabawa poiekny pokaz sztucnych ogni na prawde jest bardzo duzo mozliwosci.. jak nie mozecie w domu pomysl troche zeby to nie bylo tylko takie o kupiłem bilety i wszystko mam z głowy dziewczyna bardziej doceni cos co zrobisz sam gdzie zapewnisz jej duzo atrakcji z róznych źródeł.. :) na pewno sobie poradzisz trzymam kciuki ;)

Gość KaskaPelaska23
Idziecie do kina czy na film? To jest mega nieromantyczne! Nie chciałabym tak spędzić sylwestra, przecież kino to tradycyjna randka, a nie taka jedyna, która zapowie rozpoczęcie szczęśliwego roku! Zainwestuj chłopie w coś fajnego. Bardzo Ci polecam ośrodek Start w Zakopanem, w którym spędziłam Sylwestra rok temu z chłopakiem. W tym również tam się wybieramy! Atmosfera, ludzie, posiłki i impreza w ogóle są nieziemskie. Najlepsze moje imprezy w życiu! Za taką cenę na prawdę warto! Wbij na www.start-zakopane.pl i się rozejrzyj, przemyśl. To lepsze niż kino! Pozdro!