Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osieemnastolatka.

Slub w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość Inga87
Tobie ma się przedewszystkim podobać ! Myśl o sobie w tym związku.

Po pierwsze o tym ,że nie chcesz mieć dzieci powinien wiedzieć przed ślubem. Ja też mając 18 lat mówiłam nie nigdy dzieci a teraz marzy mi się ,że kiedyś zostanę mamą :) Wystarczyło ,że w moim życiu pojawił się idealny kandydat na przyszłego tatę :D

Gość only you can stop me
WIESZ JA ZALICZYŁAM WPADKĘ, ALE JA CHCIAŁAM TEGO DZIECKA, CHCIAŁAM BYĆ MATKĄ, NA CO DZIEŃ W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ DZIEĆMI I TAK STRASZNIE JE KOCHAM:) WIEC CHCIALABYM SOBIE ZASTAPIC STRATE PIERWSZEGO DZIECKA DRUGIM MALYM CZLOWIECZKIEM, A JESLI NIE JESTES GOTOWA DO ROLI MATKI TO MOZE ZASTANOW SIE CZY BRAC TEN SLUB, WIESZ FACET W TYM WIEKU MYSLI TROSZKE INACZEJ, POTRZEBUJE DZIECKA, MOJ TEZ POTRZEBOWAL, CHOC CZASAMI ZACHOWUJE SIE GORZEJ ODE MNIE, JAKBY MIAL Z 15LAT:D ALE ZA TO GO KOCHAM, KIEDY JEST POWAZNY TO JEST, ALE POTRAFI TEZ POZARTOWAC I DOSTOSOWAC SIE DO MNIE, I JA DO NIEGO TEZ:p

Gość telelefon kom
ja mam chlopaka 4 lata, mam 21 lat, on 23 i jakoś seksu nie uprawiam( i moj chlopak tez nie) wiec to normalne. znam wiele takich przypadkow, więc nie czepiajcie się dziewczyny i jej partnera.

Gość osieemnastolatka.
only you ty chyba jestes doroslejsza ode mnie. Moj tez czasami zachowuje sie jak gowniarz ale ja to lubie. Ale po czesci jest tez tak ze oni sa z nami to sie czuja mlodsi alabastrowa ksiezniczko Ja mysle ze mi sie wlasnie tez kiedys odmieni poglad na posiadanie dzieci. Wiec na razie nie mowie na 100% nie Inga87 Mi ta mysl juz od dawna sie podoba. Chyba od kiedy zaczelam z nim chodzic. Wiem, wiem napalona malolata ze mnie. Ale ja im bardziej tego chce tym bardziej sie boje. Przeciez ja dziewica jestem,.

Gość osieemnastolatka.
telefon kom Oni mysla ze moj facet to jakis zboczeniec i 3 dni bez seksu nie wytrzyma. Oni pewnie dnia bez walenia nie moga to mysla ze tak kazdy

Gość Inga87
Ale boisz się tylko bólu i krwi czy też tego że to nie ten facet albo że zajdziesz w ciążę ?

NO NA PEWNO CZUJĄ SIĘ MŁODSI, A MY BARDZIEJ DOCENIONE;)

Gość osieemnastolatka.
Inga87 ja sie boje tego ze bedzie mial za duze wymagania co do mnie. No i bolu i krwi. only you Ja na poczatku jak zaczelam z nim chodzic to bylam strasznie podjarana i tak szczesliwa ze sie takiemu facetowi spodobalam. Ze ja z nim? Ja w to uwierzyc nie moglam. Nie ma to jak podkochiwac sie w swoim korepetytorze ;d No i tak juz zostalo

Jeśli chodzi o mój pierwszy raz to nie było bólu ani krwawienia, w sumie to czułam się tak nijako, nie wiedziałam czy jest mi dobrze czy źle;D

Gość osieemnastolatka.
To juz lepiej z bolem niz nijako jak dla mnie

Gość Inga87
Nie ma co oczekiwać cudów w czasie pierwszego razu, zwykle potem dopiero zaczyna być fajnie ;] To dobrze osiemnastolatko, że jesteś pewna że tego chcesz i że właśnie z nim. Powodzenia :)

Gość osieemnastolatka.
A jak sie zachowywac podczas pierwszego razu? Jak bedzie bolec to mu to powiedziec?

Gość Inga87
Powiedz, mów o wszystkich swoich wątpliwościach. Żeby mniej bolało możecie użyć jakiegoś żelu intymnego albo możesz się posmarować maścią z lidokainą. Dobrze też wypić parę lampek wina przed to się dodatkowo rozluźnisz. I nie idźcie od razu na całość wcześniej spróbujcie pettingu i oswójcie się ze swoimi ciałami i reakcjami.

Gość osieemnastolatka.
Jest jeszcze jeden problem. Ja sie bede wstydzila pokazac mu nago. On ma boskie cialo, jest piekny.. Za to ja niezbyt ladna..

Gość Inga87
Skoro akurat Ciebie wybrał to dla niego jesteś najpiękniejsza. Jeśli za bardzo nie maskujesz się ubraniami to już zdążył zauważyć gdzie masz tego tłuszczyku trochę więcej ;]

Gość osieemnastolatka.
Czyli wszedzie. Ale jesli chce ze mna byc to moze to zaakceptuje . Mam taka nadzieje... Bo kazdy ma jakies wady. Ja sie bede starac. To chyba najwazniejsze. Ja nawet nigdy nie mialam orgazmu. Sama dojsc nie moge

Gość Inga87
A próbowałaś w ogóle ? Może za mało czasu na to przeznaczasz ? Ale czujesz w ogóle podniecenie i popęd seksualny ?

Gość osieemnastolatka.
Jesli sie pytasz czy mam mokro to akurat taki stan jest u mnie czesto . I podniecenie czuje. Moze dopiero z facetem dojde

Gość Inga87
Z facetem jest akurat trochę trudniej niż samemu, bo samemu się najlepiej wie jak to robić : szybciej, wolniej, słabiej, mocniej. Może po prostu dotychaczasowe bodzce seksualne były dla Ciebie za słabe ? Popróbuj jeszcze sama, może przy jakimś delikatnym filmie ? Wtedy łatwiej będzie Ci z facetem bo już będziesz wiedziała jak lubisz być pieszczona.

Gość osieemnastolatka.
Myslalam ze z facetem latwiej bo bodzce silniejsze. Ale poprobuje jeszcze sama. Ale wstyd.... 18 lat i bez orgazmu

moim zdaniem powinnas sprobowac przed slubem, skoro wstydzisz sie rozebrac przed nim, a co jesli bedzie Ci z tym ciezko dosyc dlugo i on uzna, ze jest mu z Toba zle? ja bylam w takiej samej sytuacji jak Ty po prostu pokazac sie nago mojemu facetowi to byla masakra, myslalam, ze sie zapadne pod ziemie i ten stan utrzymywal sie przez ok rok, przez to odczuwalismy napiecie podczas seksu, ja chcialam sie tylko jak najszybciej schowac, wiesz nie kazdy facet to wytrzyma.

a jesli chodzi o orgazmy to sie nie przejmuj, ze go nie ma. ja kochalam sie ze swoim facetem dwa lata i uwierz,ze orgazm mialam moze 2 3 razy, ale przyszedl taki czas, ze przy kazdym stosunku go mam nawet kilka razy:)

i jesli chodzi o pierwszy raz to tez sie nie nastawiaj, ze bedzie zajebiscie, bo 1raz jest pierwszym i nie ma co oczekaiwac na nie wiadomo co, albo ból, albo nic tak jak ja odczowalam, dopiero z czasem zaczynasz odczuwac z tego przyjemnosc, bynajmniej ja tak mialam

Gość osieemnastolatka.
az 2 lata czekac? Ja tez boje sie tego wstydu

wiesz kazdy przypadek jest inny, ja prawdziwy orgazm mialam po 2latach, pewnie przez to, ze sie wstydzilam swojego faceta i ciagle odczowalam stres, a kiedy juz sie odwazylam to przestalam myslec o wygladzie i dopiero zaczely sie orgazmy, to przez blokade psychiczna tak dlugo ich nie mialam

Gość osieemnastolatka.
Moze to glupie, ale masz nadwage?

nie nie mam. jestem zgrabna, uwazam sie za dosc atrakcyjna i ladna dziewczyne, ale tez nie za pieknosc.

ważę 48kg

Gość osieemnastolatka.
No wlasnie. A ja mam nadwage troche. I sie tego boje... Ze on sie rozczaruje