Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesmiertelna86

Jaki samochód na początek?

Polecane posty

Gość jdfgfmj
brat ma vectrę 1997 z wyglądu prawie taka ja ta co wkleiłaś też kombi 9000 zł za nie chce:) silnik i zawieszenie ok trochę tylko poobijana

Ja mam 14 letni 4.0 silnik z instalacja gazowa PRINS , przebieg ponad 300 000 tysiecy i smiga jak ta lala , w zasadzie nie odczuwam roznicy miedzy benza a gazem .

Gość Passaty kradną
:(

Gość Passaty kradną
ale Passaty są na 1 miejscu rankingu :(

Szczerze odpuscilbym tego avensiora , po pierwsze z komisu no i ten przebieg 144.000 ktory mozna na 90% wlozyc miedzy bajki.

Gość jdfgfmj
a właśnie na przebieg to wcale nie patrz bo w komisach to 100% że cofnięty a wracając do fiesty to uważaj bo licznik się zeruje przy 100 tys:D

No jesli samochod ma udokumentowana historie , czyli wszystkie przeglady , wpisy w ksiazce serwisowej to mozna to zweryfikowac , w ASO jest tez mozliwosc podpiac samochod do kompa , tylko nie wiem czy to jest we wszystkich markach.

Gość nieśmiertelna 86
planuję wydać max 8000 zł na duże auto jak Avensis z przebiegiem max 50000 km Auto ma być duże bo będę wozić koleżanki do roboty przy trasie :)

Gość jdfgfmj
moim zdaniem z komisu nie sprawdzisz przebiegu nigdy nawet jak jest pełna dokumentacja to mogą wystawiać lewe faktury zresztą sam przy zakupie swojej fiesty ściągniętej z zagranicy taka otrzymałem tyle że byłem tego świadomy:))

Gość niechcemisielogowac
ja smigam na gaz;p 25zl na 100km:P serwis wcale nie drogi tlyko tzreba dbac o podsawowe rzeczy jak swiecer i filtry, raz do rku przeglad:p jestem cholerenie zwdolona a instalacja zwrocila mi sie mega szybko

Gość jdfgfmj
tak właśnie powinnaś zrobić tylko żeby potem było z czego odłożyć na ten gaz bo jak benzyna zacznie cie zżerać to może być ciężko;P

.Ja osobiscie jestem zwolennikiem benzyny z gazem .Osiagi jak na benzynie , tyle ze o polowe tansza jazda :)Jesli bedziesz miala odlozona kase na instalacje to najlepiej znalesc kogos kto sie na tym zna i osobiscie zakladac , choc jesli nie masz to mozesz kupic juz z zalozona tylko wtedy wejz kogos kto czai temat gazu.

Gość nieśmiertelna 86
a auto może chodzić jednoczesnie na benzynie i gazie? bo sobie pomyślałam że wtedy miałoby 2 razy tyle koni i wyprzedzałabym wszystkich, a dziewczyny zzieleniałyby z zadrości

Gość niechcemisielogowac
ja zakladalam- przynajmniej wiem co mam:p nie kupilabym w gazie:P

Gość Anulkaaaaaaggg
Golfa proponuje :) Mój partner ma sam początek kupił sobie golfa 3 i był bradzo zadowolony, teraz mamy audi s3 i ówniez autko sobie chwalimy.

Gość Anulkaaaaaaggg
w niemieckich autach jest mocne zawieszenie, więc jak się grzmocimy na tylnym siedzeniu to nic się nie psuje :)

Z wyglądu niezły ten renault, ale jakoś nie jestem przekonana do francuskich samochodów, raczej myślę o czymś niemieckim albo japońskim. A silniki diesla podobno maja iść w odstawkę, zresztą ropa nie jest dużo tańsza jak benzyna... CO sądzicie o dieslach?? Ma ktoś?

Gość Misiekk

Jeżeli ktoś z was szuka dobrego "gazownika" to warto skorzystać z oferty firmy Auto Gaz Śląsk. AUTO GAZ ŚLĄSK to działająca w Katowicach firma, świadcząca kompleksowe usługi związane z samochodowymi instalacjami gazowymi w dobrych cenach.