Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beringa

najlepsze kosmetyki dla włosów

Polecane posty

czesc. ;) czego używacie do pielęgnacji włosów? jakie rezultaty? mam trochę zniszczone włosy i nie mam pojęcia co kupić..

Gość eska34
Kupuj naturalne szampony, w zależności od potrzeby pokrzywa, czarna rzepa, rumianek, dziegieć z potrójnej siły ziół. Według mnie najlepiej sobie radzą z różnymi problemami skórno-włosowymi :-)

Gość fdfffdf
albo nafte kosmetyczne w aptece

Gość taaaasooobieeejaaa
headen shouders przeciw łamaniu wax jedwab ;) i włosy są super

Najlepsze są profesjonalne kosmetyki np. Osmo, można kupić u fryzjerów albo w sklepie internetowym. Jest taka bardzo skuteczna seria do włosów suchych i zniszczonych (szampon, maska, odżywki- jest w czym wybierać). Jeśli używasz jakiś "ciepłych" narzędzi, typu lokówka, prostownica, czy choćby suszarka pamiętaj o stosowaniu jakiegoś ochronnego kosmetyku (Osmo ma fajny balsam do stylizacji, który pełni ta funkcję).

Gość aliclaala
Łagodny szampon bez sls (strasznie wysusza...), odżywka bez silikonow (i żadnych silikonowych "jedwabi"), olej kokosowy. Czasem przed myciem maska z oliwy. I tyle. Moje włosy są mi bardzo wdzięczne za zaniechanie garnierów i pantene ;D

Gość niechcemisielogowac
olje kokosowy:D dostalam od mojego walsnia i codzien nakladam:d wracaja do zycia bo rozjasniam

Gość spragniona jola
avonu pewnie nie lubicie, ale ja bardzo lubię 2 kosmetyki do włosów z tej firmy: z serii spa-śródziemnomorska maseczka do włosów z oliwką i serum do pielęgnacji końcówek,nawilżają intensywnie moje włosy, i powodują, ze ładniej się układają